Fun Factory Ocean Opladelig Mini Dildo Vibrator
Fun Factory Ocean Opladelig Mini Dildo Vibrator
299,00 kr
Læg i kurv
Fun Factory Ocean
Fun Factory Ocean
Fun Factory Ocean
Fun Factory Ocean

Fun Factory Ocean Opladelig Mini Dildo Vibrator

4.4 (2)
299,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Kort info

Kort info

Fun Factory Ocean er den perfekte dildo vibrator, hvis du er begynder, fordi den er diskret og lille i størrelsen. Også ideel for dig der nyder ”småt-men-godt”.

Dildo vibratoren har en lille ekstra tap, som stimulerer din klitoris. Den har desuden en let krumning, så du kan eksperimentere med G-punkts stimulation.

Fremstillet i blød silikone og derfor meget blød. Den er meget stilren og lækker i designet.

Selvom den er lille i størrelsen, vibrerer den kraftigt på hele 11 forskellige vibrationsniveauer. Den vibrerer lydsvagt.

Du kan sagtens bruge Ocean i badet, da den er 100 % vandtæt.

Dildoen er opladelig og oplades med den medfølgende USB-oplader.

Beskrivelse

Leder du efter en lille og stilfuld dildo vibrator, som kan lidt af hvert? En dildo vibrator, som kan stimulere vaginalt, som stimulerer klitoris og som gør det muligt at eksperimentere med G-punkt stimulation? Så er Fun Factory Ocean mini dildo vibrator perfekt.

Ocean er beskeden i størrelsen og er derfor den perfekte dildo, hvis du er nybegynder. Eller hvis du er typen, der nyder ”småt-men-godt”.

Udover at give dig vaginal stimulation, har Ocean en lille krumning, som gør, at du kan eksperimentere med G-punkts stimulation. Desuden stimulerer Oceans lille ekstra ”bølge” op imod området omkring din klitoris.

Dildo vibratoren har 8 forskellige vibrations niveauer fra mild til meget kraftig og derudover 3 pulserende vibrations mønstre. Den er lydsvag, og du kan derfor nyde den meget diskret.

Ocean er stilfuld i designet. De bløde former giver den et kvindeligt look, og så er den utrolig blød og behagelig at bruge. Den er fremstillet i 100 % medicinsk silikone og er desuden ftalatfri.

Vi anbefaler, at du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme - f.eks. Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj - da dette vil gøre dildoen endnu blødere og endnu mere glidende.

Dildoen er opladelig, og du skal derfor ikke bekymre dig om batterier. Du oplader Ocean med den medfølgende USB-oplader, inden brug.

Nyd Ocean i badet og gør den rent under hanen. Den er nemlig 100 % vandtæt.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 14 cm x 3,8 cm.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: Opladeligt lithium polymer (USB-oplader medfølger)
VIBRATIONSNIVEAU: 11 forskellige.
LYDNIVEAU: Støjsvag.
INTERFACE: 2 knapper, on/off.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 10368.
Anmeldelser
4.4
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Ocean

Det er en meget fin dildo med vibrator, fungere godt og smart den er genopladelig. Kan varmt anbefale den til andre, men hvis man gerne vil helt op i den 7 himmel skal man nok vælge noget der er lidt "vildere". Læs mere

-
5 4 1
Lille og hurtig

Jeg kan sige at det er en alle kvinder burde have. Jeg kunne bare godt tænke mig der var et trin der var kraftigere men jeg er en krævende kvinde. Jeg vil anbefale den til alle kvinder. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk