Fun Factory Ocean Opladelig Mini Dildo Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Fun Factory Ocean
 • Fun Factory Ocean
 • Fun Factory Ocean
 • Fun Factory Ocean

Fun Factory Ocean Opladelig Mini Dildo Vibrator

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Fun Factory Ocean er den perfekte dildo vibrator, hvis du er begynder, fordi den er diskret og lille i størrelsen. Også ideel for dig der nyder ”småt-men-godt”.

  Dildo vibratoren har en lille ekstra tap, som stimulerer din klitoris. Den har desuden en let krumning, så du kan eksperimentere med G-punkts stimulation.

  Fremstillet i blød silikone og derfor meget blød. Den er meget stilren og lækker i designet.

  Selvom den er lille i størrelsen, vibrerer den kraftigt på hele 11 forskellige vibrationsniveauer. Den vibrerer lydsvagt.

  Du kan sagtens bruge Ocean i badet, da den er 100 % vandtæt.

  Dildoen er opladelig og oplades med den medfølgende USB-oplader.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Leder du efter en lille og stilfuld dildo vibrator, som kan lidt af hvert? En dildo vibrator, som kan stimulere vaginalt, som stimulerer klitoris og som gør det muligt at eksperimentere med G-punkt stimulation? Så er Fun Factory Ocean mini dildo vibrator perfekt.

  Ocean er beskeden i størrelsen og er derfor den perfekte dildo, hvis du er nybegynder. Eller hvis du er typen, der nyder ”småt-men-godt”.

  Udover at give dig vaginal stimulation, har Ocean en lille krumning, som gør, at du kan eksperimentere med G-punkts stimulation. Desuden stimulerer Oceans lille ekstra ”bølge” op imod området omkring din klitoris.

  Dildo vibratoren har 8 forskellige vibrations niveauer fra mild til meget kraftig og derudover 3 pulserende vibrations mønstre. Den er lydsvag, og du kan derfor nyde den meget diskret.

  Ocean er stilfuld i designet. De bløde former giver den et kvindeligt look, og så er den utrolig blød og behagelig at bruge. Den er fremstillet i 100 % medicinsk silikone og er desuden ftalatfri.

  Vi anbefaler, at du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme - f.eks. Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj - da dette vil gøre dildoen endnu blødere og endnu mere glidende.

  Dildoen er opladelig, og du skal derfor ikke bekymre dig om batterier. Du oplader Ocean med den medfølgende USB-oplader, inden brug.

  Nyd Ocean i badet og gør den rent under hanen. Den er nemlig 100 % vandtæt.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 14 cm x 3,8 cm.
  VANDTÆT: Ja.
  BATTERITYPE: Opladeligt lithium polymer (USB-oplader medfølger)
  VIBRATIONSNIVEAU: 11 forskellige.
  LYDNIVEAU: Støjsvag.
  INTERFACE: 2 knapper, on/off.
  BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Ocean Det er en meget fin dildo med vibrator, fungere godt og smart den er genopladelig.
  Kan varmt anbefale den til andre, men hvis man gerne vil helt op i den 7 himmel skal man nok vælge noget der er lidt "vildere".
  5 4 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Lille og hurtig Jeg kan sige at det er en alle kvinder burde have. Jeg kunne bare godt tænke mig der var et trin der var kraftigere men jeg er en krævende kvinde.

  Jeg vil anbefale den til alle kvinder.
  5 5 1

  Du anmelder: Fun Factory Ocean Opladelig Mini Dildo Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.