Fun Factory Share XL Strap-on Dildo Silikone
Fun Factory Share XL Strap-on Dildo Silikone
629,00 kr
Læg i kurv
Fun Factory Share XL
Fun Factory Share XL
Fun Factory Share XL
Fun Factory Share XL
Fun Factory Share XL

Fun Factory Share XL Strap-on Dildo Silikone

5.0 (2)
629,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fun Factory Share XL er den største strap-on dildo på markedet. Den er for jer, der ønsker at gøre det muligt for hende at støde med en dildo uden brug af harness. Den er ideel, hvad enten I er kvinde/kvinde eller kvinde/mand og ønsker at eksperimentere med anal- eller vaginal stimulation.

Share XL fungerer ved, at hun fører den mindste del af dildoen op i skeden. Hun kan derefter trænge ind i sin partner vaginalt (hvis kvinde/kvinde) eller anal (hvis kvinde/kvinde eller kvinde/mand).

XL Share er en meget fyldig dildo. Når hun støder med dildoen, vil hun få stimuleret sit G-punkt. Samtidig vil den skåle-lignende udhulning ved roden af dildoen slutte sig tæt omkring hendes klitoris og stimulere hende der.

Strap-on dildoen er meget ergonomisk i formen. Den smyger sig op af hendes krop og bliver nærmest en del af hende.

Vær opmærksom på, at Share XL er en dildo med en god tyngde. Det kan derfor kræve lidt øvelse og ikke mindst gode bækkenbundsmuskler at få den til at sidde oppe uden at bruge den ene hånd som støtte. Efter lidt træning, vil I dog mærke, at det bliver nemmere.

XL Share er fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone og er derfor meget blød. Den er samtidig utrolig behagelig og fleksibel at bruge. Vi anbefaler, at I bruger en vandbaseret glidecreme (f.eks. Fun Factory egen glidecreme til sexlegetøj) for at få det maksimale ud af dildoen.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
LÆNGDE MODTAGER: 23 cm.
DIAMETER MODTAGER: Op til 4,5 cm.
LÆNGDE GIVER: 9,5 cm.
DIAMETER GIVER: Op til 4,5 cm.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 10374.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Dobbelt fornøjelse

Vi er et par, hvor hun har den aktive rolle med strap-on. Det var derfor nærliggende at undersøge om ikke hun også kunne blive stimuleret, når vi brugte strap-on. Efter forskellige overvejelser, købte vi denne model, da den var god tung og var af et materiale, der var nemt at rengøre. Netop fordi den er tung, er den nem at styre og beggeparter kan mærke bevægelserne. Udformningen af den lange del af dildoen er meget behagelig at få op, og stresser ikke ringmusklen, men skaber nærmest en suge-effekt, såden glider lettere ind. For hende kræver det en del træning at blive stimuleret helt til klimaks, men den er nem at bruge. Fornemmelsen af at begge parter bliver stimuleretsamtidigt og man kan "give igen" ved at bruge hofterne, er helt unik. Godt køb, der har givet os stor fornøjelse. Læs mere

-
5 5 1
Strap-on Dildo

En super strap-on. Den kan umiddelbart virke meget stor men de faktiske mål er egentlig ikke chokerende. Materialet er, som andre produkter fra Fun, lækkert og let at rengøre. Men denne kan kvinden opnå g-punkt orgasme samtidig med anal stimulans for manden. Et super produkt for det nok mere erfarne par i pegging/strap-on sex. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk