Fun Factory Share XS Anal Strap-on Silikone
Fun Factory Share XS Anal Strap-on Silikone
439,00 kr
Læg i kurv
Fun Factory Share XS
Fun Factory Share XS
Fun Factory Share XS
Fun Factory Share XS
Fun Factory Share XS

Fun Factory Share XS Anal Strap-on Silikone

3.9 (2)
439,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Denne harness-fri strap-on dildo er designet specielt til anal- og prostata stimulation. På grund af dens beskedne størrelse er den meget velegnet, hvis I for første gang vil i gang med at eksperimentere med anal- og prostata stimulation.

Dildoen er for jer, som gerne vil gøre det muligt for hende at støde med en anal dildo uden brug af harness. Den er perfekt, hvad enten I er kvinde/kvinde eller kvinde/mand.

Den fungerer ved, at hun fører den bredeste del af dildoen op i skeden. Herefter kan hun trænge ind i sin partner analt, i et tempo, som I selv styrer.

Share anal dildoen er meget ergonomisk i formen. Den lægger sig tæt ind til og tilpasser sig hendes krop, som var det hendes egen penis.

Når hun støder med dildoen, vil hun samtidig få sit G-punkt stimuleret. Den skåle-lignende udhulning ved roden af dildoen vil slutte sig tæt omkring hendes klitoris og ligeledes stimulere hende der. Der er altså stor nydelse for jer begge, når I bruger Share anal strap-on dildo.  

Det vil kræve lidt øvelse og ikke mindst stærke bækkenbundsmuskler, før hun kan have dildoen siddende oppe uden at bruge en hånd som støtte. Efter lidt træning, vil I mærke, hvordan det bliver nemmere.

Share er lavet af 100 % ftalatfri medicinsk silikone og er derfor meget blød og fleksibel, dog uden at miste sin nødvendige stabilitet. Husk at bruge en vandbaseret glidecreme, når I bruger dildoen, da det vil give jer begge den bedste oplevelse. Vi anbefaler Fun Factorys egen glidecreme til sexlegtøj.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
LÆNGDE MODTAGER: 7,5 cm.
DIAMETER MODTAGER: Op til 2,3 cm.
LÆNGDE GIVER: 9,5 cm.
DIAMETER GIVER: Op til 4,2 cm.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 10375.
Anmeldelser
3.9
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Kræver øvelse

Ideen er fantastisk. Men det kræver en masse øvelse. God bækkenbundstræning at holde den oppe og på plads, men tror når det kommer til at fungere, bliver det rigtig godt. Læs mere

-
5 4 1
Lækkert legetøj i super blødt materiale

Share XS er udført i blødt silicone materiale. Den store ende af den er mellem-hård og har en tilpas stor pasform der gør, at hun kan indsætte den, hvorpå den rammer mod hendes g-punkt samtidig med at den er "Hånd fri". Den kan bruge som legetøj af hende alene, da den stimulerer hendes g-punkt fantastisk godt ved bare at hive lidti enden, eller sammen med partner. Størrelsen på modtager-enden er ikke særlig stor og dermed god for folk, der vil prøve at eksperimentere og lege med anal-stimulans. Detkan være svært for kvinden at holde den "inde" under leg, grundet vægten af Share XS, og længden af modtager-ende gør også, at man lige skal finde en passendestilling for at den virker på begge parter. Vores oplevelse med dette legetøj er, at det kræver lidt "øvelse" og justering af stillingerne ... men når det erpå plads er der kun tilbage at sige oooorgasme. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk