Gvibe

Gvibe er et eksklusivt sexlegetøjsfirma fra London. De skaber moderne og sofistikeret sexlegetøj, der fungerer og er effektivt, og som du har lyst til at røre ved, have stående fremme og bare nyde. Gvibe har vundet mange priser, herunder "Best Product Design" ved EroFame 2017.

Gvibe - enkelt og stilfuldt sexlegetøj

Gvibe til anal stimulation

Hos Sinful forhandler vi en lang række spændende og populære brands indenfor erotisk legetøj. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med mærket Gvibe, kan du hermed betragte dette som en kærlig opfordring. Det prisvindende mærke producerer sexlegetøj i allerbedste kvalitet! Deres produkter, der primært er fremstillet i medicinsk silikone, er kendetegnet ved den utroligt behagelige og silkebløde overflade, der sikrer dig maksimal nydelse, uanset om du bruger legetøjet til onani og fræk solo-sex eller til pirrende parleg i selskab med en partner. Blandt favoritterne finder du blandt andet de ergonomiske Gvibes Gplug Butt Plugs, der som bonus har integreret vibration i hele 6 niveauer, som du kan skifte mellem med et enkelt tryk. Butt plugsene fås i flere forskellige størrelser. Modellen i small er 8 cm lang og har en diameter på 2,9 cm - perfekt til dig, der er begynder. I large måler pluggen 11 cm i længden og 3,8 cm i diameter. Helt ideelt til den erfarne analdyrker. Du kan oplade anallegetøjet lynhurtigt og nemt ved hjælp af det medfølgende, magnetiske USB-kabel. Gvibes analprodukter er tilmed 100% vandtætte, så du kan bruge dem til ekstra kinky og pirrende oplevelser i badet.

Til fræk og pirrende parleg

 Trænger du og din partner til at give lagengymnastikken en lille ansigtsløftning? Så kan vi især anbefale den top innovative Gvibes Gring fingervibratoren, der er et hit til kærestepar i alle aldre. Du kan naturligvis også bruge fingervibratoren til en hyggelig alene-stund, men den er særligt ideel til at give forspillet et lille tvist. Brug den til at tirre og pirre din partners allermest følsomme og nydelsesfulde punkter på kroppen. Prøv i knæhaserne, på inderlårene, brystvorterne, området omkring navlen eller lige under kravebenene. Som en ekstra vild og liret feature, kan du koble Gvibes Gring fingervibratoren til alle dine andre Gvibes produkter via bluetooth, og bruge den som fjernbetjening. I kan også bide skeer med yderst effektive Gvibes G-Vibe 2, der har to  fleksible spidser og hele tre (!) motorer, hvis I tør (og det anbefaler vi, at I gør). Den powerfulde vibrator kan bruges til både ham og hende. Er hun til indvendig stimulering, rammer G-Vibe lige øjet. Massér hende til intense G-punkts og skedeorgasmer på nul komma fem! Skal han bringes til kanten? Kild og kærtegn hans mandlige G-punkt, prostataen, indtil han eksploderer i orgiastisk nydelse.

Til et stærkere underliv - og bedre sex

Vil du slå to fluer med ét smæk? Kombinér din orgasme med den ultimative bækkenbundstræning. Med Gballs 2 fra Gvibe kan du træne din bækkenbund sundere, stærkere og endnu mere modtagelig over for indvendig stimulering. Effektiv bækkenbundstræning kan øge din sexlyst og gøre dit underliv langt mere modstandsdygtig. Knib jævnligt med legetøj, og bliv alle de triste lidelser i undervognen kvit. Slut med tørre slimhinder i skeden, svie, kløe, smerter under samleje og problemer med at holde på vandet. Et par gode bækkenbundskugler kan styrke din muskulatur i underlivet så meget, at du i løbet af meget kort tid vil opleve, hvordan dine orgasmer bare bliver langt mere pirrende og intense. Det allerbedste? For det første, så kan du indstille Gballs 2 fra Gvibe til at vibrere! For det andet, så kan bækkenbundskuglerne parres direkte (ligeledes ved hjælp af bluetooth) - med en knibe-app på din smartphone, hvor du kan bliver guidet igennem alle de sunde og nydelsesfulde øvelser. Alt naturligvis efter behov. Tilfør den vidunderlige bækkenbundstræning en ekstra kinky dimension, og overlad kontrollen af legetøjet til din partner! Knibeøvelser har aldrig været sjovere (og frækkere!)! Eller sagt med andre ord; Gvibe er mere end et almindeligt vanedannende bekendtskab.  

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk