Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINDER

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINDER billede af emballagen 1
 • Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINDER billede af emballagen 3
 • Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINDER billede af emballagen 4
 • Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINDER billede af emballagen 5
 • Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINDER billede af emballagen 10
 • Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINDER billede af emballagen 99
 • Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINDER billede af emballagen 100

Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINDER

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Hot Octopuss Pulse III Solo penis vibratoren er en ny og opgraderet udgave af bestselleren Pulse II.

  Den er nu 25 % kraftigere, har magnetisk opladning og er udstyret med et turbo mode, der kan tage dig fra 0 til 100 på få sekunder.

  Pulse er et revolutionerende produkt, der stimulerer dig med dybe og effektive vibrationer. Den bruger en særlig teknologi, der oprindeligt er udviklet af en dansk læge til at hjælpe rygskadede patienter med at få udløsning.

  Kan nydes håndfrit eller bevæges som ved et almindeligt håndjob og kan som noget unikt både bruges, når penis er afslappet, og når du har erektion.

  AWARD VINDER: I 2014 vandt Pulse en ETO Award for "Best New Male Product".

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Pulse III Solo fra Hot Octopuss er en ny udgave af den revolutionerende penis vibrator til mænd. Den stimulerer dig effektivt med dybe vibrationer. Vibratoren vandt i 2014 flere priser, bl.a. en ETO Award for 'Best New Male Product' og den har været omtalt på BT.dk.

  Hot Octopuss Pulse III Solo er 25 % kraftigere end 2'eren, kommer med en smart magnetisk oplader og er udstyret med et helt nyt turbo mode, der kan tage dig fra 0 til 100 på få sekunder.

  Hot Octopuss bruger en helt særlig teknologi, der er opfundet af en dansk læge, til brug i behandling af rygskadede patienter, så de kan få udløsning. Teknologien, der kaldes Penile Vibratory Stimulation, målretter dybe og kraftige vibrationer til området omkring strengen på penis. Med hele 5 forskellige vibrationsniveauer og hastigheder er der med sikkerhed en vibration, der passer til dig.

  Sådan bruger du Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator:
  Pulse kan både bruges med og uden rejsning. Du sætter blot vibratoren ned over penishovedet og lader den stimulere dig. Du kan bruge Hot Octopuss Pulse Penis Vibrator til onani, hvor du bevæger vibratoren som ved et almindeligt håndjob, ligesom du også kan bruge den håndfrit, så vibratoren klarer alt arbejdet.

  Hot Octopuss Pulse er genopladelig og leveres med en praktisk magnetisk oplader og er desuden vandtæt. Vi anbefaler at oplade vibratoren i 12 timer inden første brug.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÆNGDE: 12 cm.
  BREDDE: 7 cm.
  VANDTÆT: Ja.
  LYDNIVEAU: Over middel.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Ikke så god Synes virkelig at den er dårlig og tvivler stærkt på at den kan få folk med impotens til at komme da vibrationerne skal have et hårdere objekt at overføre energien til. En blød penis mærker ikke rigtig vibrationer her og jeg har prøvet at holde den på alle tænkelige måder. Hvis jeg kunne formå at holde den hård (hvilket er svært når man ligger og er skuffet over sit køb) så tror jeg måske at man kan komme med den men her tvivler jeg også på det. Havde regnet med bare at kunne læne mig tilbage og nyde turen uden at skulle gøre noget. Det var godt nok skuffende og får den ikke brugt i fremtiden for den gør ikke noget for mig. Den holder også kun strøm i 10 til 15 minutter afhængeligt af hvor hurtig du vil have motoren til at køre og kan ikke bruges mens man har opladeren på så man kan ligge med den indtil man er tilfreds. Spild af penge her fra. Har prøvet et rigtigt massage apperat med to kugler for enden som virkelig gør godt og der ville jeg nok helst bruge pengene. Kan virkelig ikke forstå alle de positive andmeldeser. Man skal sætte stjerne i forskellige ting som: Er produktet nemt at bruge? Ja det er 5/5 :Materiale og kvalitet? Ja 4/5 motoren bliver meget varm og kan her se en mulig grund til der ikke er et større batteri i den. Når det så er sagt fortjener den ikke mere end en enkelt stjerne med den beskrivele den får de fleste steder som: Alle størrelser passer. Det passer ikke. Og :Det er oprindeligt læge udstyr vi har lavet om som skulle hjælpe folk med impotens. (Ja så det må jo bare virke?) Men måske det bare er mig det ikke virker hos og synes ellers selv jeg er ret sensitiv dernede..
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Top kvalitet, men ingen orgasme Havde håbet på et produkt jeg kunne bruge i helst slap tilstand. Men efter flere forsøg sker der intet. Har også forsøgt i stiv tilstand, men har ikke fået en eneste orgasme med vibrator.
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super Utrolig god, giver den fedeste orgasme og dette inden for få minutter, selv konen her i huset er blevet vild med at bruge den på mig. den eneste ulempe er at den larmer en del. Skulle have købt den for længe siden.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Vibrationer der virker Vibrationer har normalt ikke den store effekt for mig, men blev positivt overrasket over dette produkt. Efter lidt tilvænning kan man hurtigt nå klimaks. Vibrationerne er anderledes end en traditionel vibrator - dybere og kraftigere. Godt nok støjer den en del, men det er det hele værd.

  Der er ikke så mange forskellige programmer, men det er heller ikke nødvendigt når produktet gør det så godt. Det særlige er at pladen fysisk bevæger sig, fremfor "bare" at vibrere. Materialet er lækkert, virker holdbart, og produktet har et ganske pænt og neutralt design. Eneste negative der er at sige, er at den ikke holder strøm ret længe efter en opladning.

  Kan anbefale produktet til dem der før har prøvet andre vibratorer uden noget særligt resultat. Dette produkt er anderledes, og mere stimulerende end den typiske vibrator.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  For stor Med stor begejstring modtog jeg i dag min pakke men må konstaterer at den simpelthen virker for lille. Enhver pirrende fornemmelse udeblev og kunne på ingen måde give mig en udløsning. Er du større end gennemsnittet er denne nok ikke dit første valg :-(
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Nyt favorit sexlegetøj Har igennem flere år brugt meget lang tid på at opnå klimaks, hvilket godt kan blive lidt belastende, hvis man lige har lyst til en hurtig orgasme. Grundet lidt blandede erfaringer med andet sexlegetøj, havde jeg ikke de store forventninger, men hold da op. Jeg blev næsten helt bange da orgasmen var lige ved at overrumple allerede i det første minut. Når lysten kommer, så kan jeg på få minutter få den dejligste udløsning. Super dejligt. Kan kun anbefale produktet varmt.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super dejlig Mange tak......Meget nem at bruge.......Hurtig Orgasme
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Skuffende Havde forventet meget mere, men syntes dog det er possitivt hvis produktet kan hjælpe folk med impotens.
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Fremragende - Hvis du er heldig Konceptet i produktet er fremragende, men der er store problemer med produktionskvaliteten.

  Jeg er nu på min tredje Octopuss. Den første virkede aldeles fantastisk, og havde en meget langt batterilevetid, kombineret med alle de "hestekræfter" man kunne ønske sig. Desværre knækkede jeg den "stift" laderen koblede ind i, så jeg måtte købe en ny.
  Den nye var næsten umulig at få liv i, først efter 8 - 10 forsøg lykkedes det at få den til at begynde at lade. I starten havde batteriet ringe kapacitet, men efterhånden kom det op, og Octopuss virkede efter hensigten, på linie med den første. Men efter ca 1 - 1½ års forløb var bartteriet slidt op, den var nede på 15 min. køretid, så jeg købte en ny.
  Denne gang en Octopuss II. Her var batteriet også dødt ved starten, jeg prøvede at lade den lade i over 12 timer første gang. De første tre - fire ladecykler gav kun en meget svag drift i nogle få minutter, ladeindikatoren blev stående på rød, skiftede ikke til grøn. Efter en fem seks ladecykler, kunne jeg få en grøn indikator, og en lidt kraftigere motoreffekt, men ikke noget der bare lignede effekten i de to første udgaver. Den kan ikke holde mere end til en lille halv times drift.

  Min konklusion er at konceptet er fremragende. Virker den - batterimæssigt - så giver den dybere og mere tilfredsstillende orgasmer end noget andet jeg har prøvet. Desværre ser det ud til at produktionskvaliteten er for ringe, og det er en skam!

  Hvis batteriet, og dermed motoreffekt - var lige så godt, som det var på den første jeg købte, ville jeg give den "6 stjerner ud af 5" uden tøven.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Octopuss 2 Solo OK Jeg havde forventet en kraftigere motor, efter at have læst om produktet. Derfor blev jeg skuffet i starten. Sammenlignede med Cobra, som den blev sammenlignet med i anmeldelsen. Men efter lidt tålmodighed og brug af rigelig glidecreme, indfandt virkningen sig, så jeg nu varmt kan anbefale Octopuss. Bare ærgerligt en opladning ikke holder mere end 35 min. Det er for lidt. Men oplad den undervejs og brug i ventetiden f.eks. Cobra eller noget andet, du har glæde ved.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Hot Octopuss pulse 2 solo Fik den bestilt fra Sinful.dk, og næste dag lå den nok så fint klar i postkassen.
  Havde heldigvis fri den dag, så der var go tid til at lege med dette nye legetøj.
  Jeg fik den pakket ud, og måtte konstatere, at selve enheden faktisk er mindre, end først antaget.

  Jeg er nu 30år, og har i al den tid jeg har været seksuel aktiv, ALDRIG fået en udløsning så hurtigt. Altså det nærmeste jeg har været må være ved et godt intenst blowjob.

  Efter et par timer, ville jeg prøve igen, for at se om det virkelig ku være rigtigt, at denne Octopuss simpelthen kan nogle tricks.
  bum bum bum... Der var sørme bonus igen efter ca. 1minut, selvom jeg prøvede at holde igen.
  Derfor måtte jeg konstatere, at denne Octopuss er overlegen, og simpelthen helt unik.

  Derfor vil jeg med glæde og stolthed anbefale denne Octopuss til alle, og jeg mener virkelig alle mænd som vil prøve noget unikt. Og for mig personligt, var det en maskine som skulle løbe med førstepladsen mht. at få udløsning på rekord tid. - Det er da alligevel noget af en præstation ;o)
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Godt produkt, men en anden oplevelse! Hot Octopuss Pulse er et godt produkt, men det er en anden oplevelse det skal man være opmærksom på. Det gode ved produktet er at det er utroligt nemt at bruge og gøre rent og det kan både bruges solo og partner med orgasme garanti.
  Det er svært at sige hvad der er dårligt ved produktet er, da det er nemt at bruge og virker ret godt, men som sagt er det en anden oplevelse end fleshlight og tenga.

  Rent økonomisk kan det godt været lidt dyrt, men det virker godt og i længden er det pengene værd. Alt i alt får Hot Octopus Pulse 5 stjerner.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super produkt En virkelig intens følelse som giver en super dejlig orgasme. Har leget sammen med min hustru og det er en kickstarter af format for os begge.. Super som forspil og helt sikkert orgasme garanti til os begge ved leg. Impulserne giver en helt særlig følelse som virker dybere og resultere i en lang udløsning..
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  fantatisk Et godt produkt der lever op til mine forestillinger. Der er orgasmegaranti og den er nemt at anvende. Det lever fuldstændig op til mine forestillinger, et lille minus er at det ikke er vandtæt, men rengøring er nem med en fugtig klud.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Fantastik Produkt Efter en canceroperation med fjernelse af blære og urinrør, kan jeg kun opnå rejsning ved hjælp af medicin, men har meget svært ved at få udløsning (tør ejakulation). Det har jeg ikke mere, takket være Hot Octopuss Pulse.
  Det er svært at skrive noget negativt om vibratoren. Den yder fuld tilfredsstillelse både med rejsning og uden. Betjeningen er nem, og den er fantastisk både med partner og solo.
  Faktisk synes jeg, at den burde kunne anskaffes på ethvert apotek.
  Et produkt der burde tilbydes alle med erektil dysfunktion.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Topkarakterer Jeg har flere gange forkælet min kæreste med sexlegetøj som han både kan bruge alene og som jeg kan bruge på ham, og selvom det andet legetøj bestemt også faldt i god jord, så har Hot Octopuss Pulse allerede efter første forsøg taget førstepladsen hos ham.
  Lyden er ret høj fordi det er så kraftige og dybe vibrationer, men det er ikke noget lidt baggrundsmusik ikke kan klare. Og der er ingen tvivl om at han virkelig nyder hvad den gør ved ham, så den får topkarakter herfra :)
  5 5 1

  Du anmelder: Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINDER

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: