Lad dig inspirere af de gode tilbud og glæd dig til en mere legende jul fyldt med fræk magi. Tilbuddene gælder 29/11-24/12 eller så længe lager haves. 

Alle Produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
B Swish (3)
Bang! (2)
baseks (12)
expired_Tracy's Dog (1)
Fantasy For Her (1)
FemmeFunn (7)
Fun Factory (1)
Inmi (1)
LELO (2)
Mr. Membr (7)
O Products (1)
Obaie (2)
OhMiBod (1)
Ovo (1)
PDX Elite (1)
Rends (1)
Satisfyer (10)
Sinful (7)
Tantus (2)
TENGA (1)
Tracy's Dog (4)
Whisperz (1)
Womanizer (1)
Vis alle 73 produkter
Du har set 48 af 73 produkter
Hent flere

Frække kalendergaver til en sensuel december

Kalendergaver til voksne

Hvem husker ikke da man var barn, hvor man næsten ikke kunne vente med at stå op om morgenen, fordi man vidste, at der ventede en helt særlig pakke fra ens pakkekalender? Tænk, hvis man også kunne have det sådan som voksen. Det kan man faktisk godt! Man kan bare vælge at kalendergaverne skal have en lidt anden karakter end de havde, da man var barn.

Frække kalendergaver til voksne kan være med til at bringe en helt ny dimension til idéen om en pakkekalender. Men selvom du er blevet voksen, kan pakkekalenderen sagtens indeholde lækkert legetøj, som du kan bruge med en legekammerat, eller når du bare gerne vil lege lidt alene.

Tag et kig på siden her, hvor vi har samlet en lang række af frække kalendergaver, du kan få fat i til billige priser, sådan at du kan lade sjove og spændende gaver være en del af pakkekalenderen. Ønsker du en kalender som allerede har samlet 24 gaver? Se her vores pakkekalendere for voksne, der både byder på en Sinful Julekalender og en Sinful Deluxe julekalender

Kalendergaver til hende

Vi har naturligvis sørget for, at der både er gaver at finde til ham og til hende. I kategorien kalendergaver til hende finder du blandt andet dejlige dildoer, pirrende gels og lækkert lingeri, der kan være med til at gøre den seksuelle oplevelse endnu bedre. Hvad end du tænker, hun skal forkæles med en masse små pakker op til jul, eller hun skal have en større gave på selve juleaften, kan du finde det her.

Du kan også være smart og give hende frække kalendergaver, som I med fordel kan bruge sammen. På den måde kan du give din partner en indikator af, hvad det er, du godt kunne tænke dig at lege med i sengen. Supplér dine små, frække kalendergaver med et lille håndskrevet kort, hvor du beskriver, hvordan du godt kunne tænke dig at bruge de forskellige gaver sammen med hende. Det vil hun med sikkerhed elske.

Du kan bruge de små, frække kalendergaver til at invitere hende til at dyrke intimiteten og være mere udforskende i jeres sexliv. Noget du med garanti ikke vil fortryde. Skal det være en overraskelse for dig også? Så læs her om vores bud på en samlet julekalender til hende, som med 24 erotiske gaver kan give jer begge en fræk jul. 

Kalendergaver til ham

Skal du lave en hyggelig pakkekalender til din kæreste, har vi selvfølgelig også en række af frække kalendergaver til ham. Lad dig inspirere af det varierede udvalg af skønne, frække kalendergaver, der med garanti vil sende ham i den syvende himmel, når han åbner de 24 små pakker i løbet af december. Du kan både give ham ting, der kun skal bruges af ham, men du kan også vælge at give ham gaver, I kan bruge sammen. Det vil han med garanti ikke have noget imod.

Hvis du ikke helt kan overskue at lave din egen pakkekalender, kan du læse her om vores bud på en pakkekalender til ham. Her får du 24 frække overraskelser, som I sammen kan nyde godt af i december måned. I en sådan sexjulekalenderen får I forskelligt legetøj og tilbehør, der kan være med til at skabe en større intimitet mellem jer, og åbne op for nogle gode snakke om jeres fælles fantasier.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk