Lad dig inspirere af de gode tilbud og glæd dig til en mere legende jul fyldt med fræk magi. Tilbuddene gælder 29/11-24/12 eller så længe lager haves.

Alle Produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Avanua (3)
Baci (1)
Black Level (1)
Cottelli Collection (20)
Dreamgirl (1)
expired_Seven til Midnight (2)
Le Désir (2)
Leg Avenue (1)
Nortie (40)
Obsessive (7)
Penthouse (8)
Seven 'til Midnight (2)
SvenJoyment (1)
Svenjoyment (1)
Vis alle 89 produkter
Du har set 48 af 89 produkter
Hent flere

Julelingeri til alle typer af kvinder

Frækt juleundertøj er den perfekte gave

Står du og mangler den helt rigtige gave at give til din kæreste eller partner? Så kan et sæt lækkert julelingeri være svaret på dine bønner! Vi tør godt vove at påstå, at alle kvinder vil blive glade for at få et sæt frækt undertøj i gave af deres elskede. Bedre endnu er det, at du jo også får glæde af gaven, når din kvinde iklæder sig frækt juleundertøj. Skynd dig at finde det helt rigtige sæt, der kan glæde hende i dagene op til jul eller måske først på juleaften.

I Sinfuls store juleshop finder du et stort udvalg af lækkert julelingeri, der passer til alle typer af kvinder. Du kan finde lingeri i flere forskellige styles og farver. Der vil derfor være noget til både romantikeren, den sporty, den frække og den sensuelle type. Alt fra fine babydolls til bundløse trusser vil du kunne finde her på siden. Sæt dig godt tilrette og scroll igennem de mange sider af julelingeri til kvinder. Vil du lade det være en overraskelse for både dig selv og din partner, så tag et kig på vores erotiske julekalendere og få både frækt julelingeri og sexlegetøj gennem alle 24 juledage. 

Julelingeri i plus size

Naturligvis har vi også et stort udvalg af julelingeri i plus size. Her finder du frække kjoler, lækre BH sæt og lækre hofteholdere, der på yndigste vis omfavner de bløde, fyldige former. Fremhæv timeglasfiguren med et frækt korset eller vælg et BH sæt, hvor der vil være fokus på hendes fyldige barm og runde numse. Skal det gøres ekstra frækt kan du tilføje et par selvsiddende strømper, der vil ramme hendes smukke numse endnu bedre ind.

Alle kvinder fortjener at føle sig sexede og feminine. At være iklædt flatterende og lækkert undertøj kan være med til at hjælpe godt på vej til den følelse. Julelingeri skal være med til at få din kvinde til at føle sig ekstra sexet og virkelig mærke, hvor meget du holder af hende, og hvor fræk du synes hun er, når hun er iklædt de helt rigtige frække blonder.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse, du skal vælge, når du skal købe et nyt sæt lækkert lingeri eller en fin babydoll til din partner, kan du roligt gå ud fra de størrelsesguides, der ligger under de forskellige produkter. Skulle du alligevel komme i tvivl, kan du altid kontakte vores kundeservice, der gerne hjælper dig på rette vej.

 

Juleundertøj til kvinder

Giv hende en sexet overraskelse med et sæt frækt julelingeri. Du kan vælge at give juleundertøj til kvinder i kombination med en anden gave. Hvad med at slå det sammen med noget lækkert legetøj, I kan bruge sammen, når hun er iklædt det frække undertøj? Det kunne eksempelvis være et sæt frække håndjern, en lille paddle eller måske endda et erotisk brætspil I kunne spille, kun iført jeres undertøj - hvor hun naturligvis skal have det nye, sexede lingeri på.

Sinfuls juleshop er fyldt med gode gaveidéer til par, til hende og til ham, så du kan nemt finde noget, du kan give sammen med det lækre julelingeri, hvis du gerne vil overraske med en lidt større gave til dit hjertes udkårne. Tag et kig rundt i de forskellige kategorier og bliv inspireret til at have en endnu frækkere juletid sammen.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk