Lad dig inspirere af de gode tilbud og glæd dig til en mere legende jul fyldt med fræk magi. Tilbuddene gælder 29/11-24/12 eller så længe lager haves.

Alle Produkter

Du har set 43 af 43 produkter

Julelingeri plus size - til kvinder med flotte former

Føl dig som en sexet gudinde

Frækt lingeri har en nærmest magisk virkning på rigtig mange kvinder. At kunne svøbe ens krop i delikate blonder lavet i elegante designs kan være med til at få dem til at føle sig som en sexet gudine. Det er lige netop den følelse, vi gerne vil have, at så mange kvinder som overhovedet muligt får lov til at opleve. Derfor finder du her i vores juleshop et stort udvalg af julelingeri i plus size, sådan at alle kropstyper kan blive klædt i lækkert undertøj.

Med et sexet sæt julelingeri i plus size har du muligheden for at kunne udleve dine aller frækkeste fantasier iklædt de lækreste styles. Få muligheden for at udleve din indre sexkilling og mærk, hvordan din partners sultne øjne ikke fjerner sig fra din krop, når først du har iført dig det helt rigtige sæt undertøj. 

Lingeri er gaven alle elsker

Ja, overskriften siger nærmest det hele. Lingeri er gaven alle elsker! Og når vi siger alle, så mener vi alle! Både kvinder og mænd. Kvinderne elsker at få lækkert julelingeri i plus size i gave, fordi det giver dem muligheden for at forkæle sig selv lidt ekstra. Tit ender de med at gå med det samme undertøj, der ikke nødvendigvis er særligt klædeligt, så det er en lækker lille hverdagsluksus at kunne iklæde sig noget sexet undertøj.

Men hvorfor er det så at mænd elsker en lingeri julegave? Det er da fordi, det er dem, der får fornøjelsen af at se deres smukke kærester i et sæt lækkert julelingeri i plus size, der lægger sig tæt ind til de smukke, fyldige former, de svulmende bryster og den gode, runde numse. Vi har kun en ting at sige: WOW! Mangler du en lille ekstra gave, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af kalendergaver eller adventsgaver, som byder på forskellige varer, der er oplagt at give som en lille gave i løbet af.

Stort udvalg af lækkert julelingeri i plus size

Her i juleshoppen finder du et stort udvalg af frækt julelingeri i plus size, der passer til mange typer af kvinder. Hvad end du skal forkæle dig selv med en lille julegave, eller du skal købe en sexet julegave til dit hjertes udkårne, burde du kunne finde et stykke sensuelt lingeri, der passer. Hvad end du er til det kærlige eller det kinky af slagsen, vil du kunne finde det i vores juleshop.

Du kan finde lækre BH-sæt, frække corsager, bundløse trusser, chemiser, babydolls og meget andet inde i juleshoppen, så det gælder bare om at finde det helt rigtige. Har du svært ved at overskue, hvilken størrelse du skal vælge, kan du gå ud fra de forskellige størrelsesoversigter, der er at finde på de forskellige produkter. Er det ikke hjælp nok, kan du altid tage fat i vores kundeservice, som gerne hjælper dig med at finde det helt rigtige sæt julelingeri i plus size.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk