Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan bruger du en dildo af glas eller stål

Trods det simple udseende og manglen på vibrationer er dildoer af glas eller stål er faktisk noget af det mest stimulerende sexlegetøj, du kan få, bl.a. pga. materialets tyngde og hårdhed, der gør det nemt at målrette stimuleringen. Denne type dildoer er f.eks. særligt gode til g-punkts stimulation, der kan give dybe og intense orgasmer, ligesom de også er noget af det mest holdbare sexlegetøj, der findes. Men hvordan bruger man bedst en glas- eller ståldildo, så man får mest ud af den?

Nedkøl eller opvarm din dildo inden brug

En af fordelene ved en dildo af stål eller glas er, at du kan nedkøle eller opvarme den inden brug. De høje eller lave temperaturer vil intensivere dine orgasmer og give dig en helt anden form for stimulation end den, du er vant til. Hvis du ønsker at varme dildoen, lægger du den blot i en skål med varmt vand i ca. 10 minutter. Hvis du i stedet vil afkøle dildoen, kan du lægge den i køleskabet, ligeledes i 10 min. Uanset om du vælger at opvarme eller afkøle din dildo, så husk at passe på og sørg for, at temperaturen ikke bliver for høj eller lav. Du kan teste om temperaturen passer ved at holde dildoen imod din underarm.

Vi anbefaler, at du bruger en silikonebaseret glidecreme sammen med din glas eller stål dildo, da det både vil gøre oplevelsen bedre og gøre dildoen mere behagelig at føre op.

Bevægelser

Dildoer af stål og glas har en god tyngde, der pirrer dine bækkenbundsmuskler på en anden måde end en normal dildo. Derfor kan små bevægelser ha' en stor indvirkning og give stor nydelse. Hvis det er første gang, du skal bruge en dildo af stål eller glas, kan det være en fordel at vælge en smal og glat model.

Ønsker du mere stimulation, kan du vælge en dildo med struktur og f.eks. prøve at dreje rundt, når du har ført den op. Rotationerne kan give en blid og tilfredsstillende stimulering og en fantastisk følelse imod skedevæggen. Du kan også rokke dildoen lige så stille frem og tilbage, så den rammer dine mest erogene zoner.  

Alle Produkter

Filter

6 vare(r)

6 vare(r)