Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan vælger du den rigtige anal plug

Når du skal finde ud af hvilken anal plug, der passer dig, er det godt at overveje, hvilken størrelse du bedst kan lide, hvilken form den skal have og hvilket materiale, du foretrækker, at den er lavet af. Læs mere om de ting, du bør overveje, nedenfor:

Form

Der findes flere forskellige designs indenfor anal plugs men størstedelen har et kegleformet design, med en forholdsvis spids top, der gør den nemmere at føre anal plug'en ind. Oftest har anal plugs en smallere stilk, der gør den nemmere for kroppen at holde på plads, og i bunden er der enten en fod eller en ring - også kaldet en 'stopper' - der gør den nem at styre og som sikrer at plug'en bliver der, hvor den skal være. Husk altid at bruge godt med glidecreme inden du bruger anal sexlegetøj og brug gerne glidecremen på både legetøjet og dig selv, da kroppen ikke producerer naturligt glidemiddel analt. Start forsigtigt ud og slap godt af inden du begynder, så får du den bedste oplevelse.

Størrelse

Hvis du vil eksperimentere med anal sexlegetøj for første gang, er det en fordel at vælge en begynder anal plug, der er mindre i størrelsen. Så kan du altid vælge en større anal plug eller anal vibrator senere, når du er klar til det. Hvis du gradvist vil vænne dig til større og mere fyldig stimulation kan du naturligvis også vælge et anal plug sæt, der indeholder anal plugs i forskellige størrelse, som f.eks. Liquorice Dip

Materiale

Fleksible materialer, som f.eks. silikone, giver en blød og lækker oplevelse og det egner sig derfor særligt godt til begyndere og let øvede. Derudover har silikone den fordel, at det er nemt at rengøre og det opvarmes hurtigt til kropstemperatur.

Hårdere materialer som f.eks. ABS plast, glas og stål gør det nemmere at målrette stimulationerne. Anal plugs af stål eller glas har også en god og pirrende tyngde, ligesom de kan også afkøles og opvarmes. Vi anbefaler, at du altid tester temperaturen på din anal plug mod din underarm, inden du fører den op.

Ønsker du ekstra stimulation kan du også vælge en anal plug med en indbygget geishakugle, der roterer, når du bevæger dig.

Har du brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning, så du kan finde den anal plug, der passer dig bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Alle Produkter