Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan vælger du en dildo af glas eller stål

Når du skal vælge en dildo af glas eller en dildo af stål, er dildoens tyngde og størrelse en væsentlig faktor, ligesom også udformningen er afgørende for den oplevelse du får med dildoen. Er det første gang du skal bruge en glas eller stål dildo vil du måske foretrække en smallere, lidt lettere og glat dildo, for at vænne dig til følelsen. Ønsker du i stedet mere intens stimulation eller mere tyngde kan du vælge en større dildo, evt. med struktur.

Stål og glas dildoer har en hårdhed, der gør dem ideelle til målrettet og dyb stimulation og flere af de stål og glas dildoer vi har i shoppen, er udformet specielt til stimulation af g-punktet. 

TIP: Dildoer af glas og stål har den fordel, at de både kan opvarmes og nedkøles. Uanset om du vælger at opvarme eller nedkøle din dildo, anbefaler vi, at du kun gør det i ca. 10 minutter samt at du tester temperaturen på indersiden af din underarm, inden du bruger dildoen intimt.

Du kan også se hele vores udvalg af dildoer her..

Sådan rengør du din stål- eller glasdildo

God hygiejne er vigtigt, særligt hvis du bruger din dildo analt. Derfor bør du rengøre din dildo grundigt efter brug. Dildoer i glas og stål er meget nemme at rengøre: du vasker dem bare grundigt med varmt vand og et par sprøjt Sexlegetøjs Rengøring.

Har du brug for hjælp til at vælge en dildo?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning så du kan finde den dildo, der passer dig bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Alle Produkter

Filter

5 vare(r)

5 vare(r)