Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Genopladelig Vibrator

Med en genopladelig vibrator slipper du for flade batterier midt i klimaks. Find din favorit blandt vores populære bestsellers, testvindere eller nyheder. Du finder alt fra klitorisvibratorer og klitorisstimulatorer til rabbits og Magic Wands. 

Genopladelig vibrator - det klimabevidste valg

Stimuler dig selv på bedste vis

Er du på jagt efter den bedste, mest pirrende stimulering, er en genopladelig vibrator det helt perfekte valg. Den kan give dig flere nydelsesfulde timer, hvor du kan give dig selv lov til virkelig at dykke ned i din egen nydelse. Opdag, hvordan de pulserende, pirrende vibrationer ikke kun kan sætte dig i ekstase, når de rører dine mest intime områder, men også hvordan de kan pirre dine andre erogene zoner på kroppen.

En opladelig vibrator kan typisk holde strøm i et godt stykke tid, hvorefter den naturligvis skal lades op igen, så den kan være klar til endnu flere timers stimulerende leg. Her på siden finder du et stort og varieret udvalg, der kan være med til at stimulere dig på absolut bedste vis. Vi har alt lige fra rabbit og Magic Wand vibrator til klitorisstumalorer og klitorisvibratorer. Flere af varianterne er vandtætte, hvilket gør det muligt for dig også at tage dine solo sex sessioner med ind under bruserens varme stråler. På den måde kan du opleve stimuleringen på lige præcis den måde, du foretrækker.

En genopladelig vibrator er god for miljøet

Vidste du, at en genopladelig vibrator faktisk er et af de mere miljøvenlige valg, du kan tage, når du skal købe sexlegetøj? Når du vælger en genopladelig vibrator frem for den batteridrevne variant, sparer du nemlig miljøet for brugen af batterier. Batterier er noget af det, der tager længst tid at genanvende, og desværre er der mange, der ikke er klar over, at de ikke bare må smide dem i den almindelige skraldespand.

Ved at vælge en vibrator, der ikke bruger batterier, kan du hurtigt komme omkring afskaffelsen af batterier på den korrekte måde. Her er det bare nødvendigt at opholde sig i nærheden af en oplader, når først den vibrerende makker stopper med at virke, så man hurtigt og bekvemt kan komme tilbage til sin frække leg. Mange af dem har typisk en USB-oplader, hvilket betyder, at du faktisk kan sætte den til at lade op direkte gennem din computer eller powerbank, hvis ikke du er i nærheden af en stikkontakt, der kan hjælpe dig med problemet.

Brug den alene og med en partner

Det smarte ved en genopladelig vibrator er, at du ikke nødvendigvis behøver at bruge den alene. Du kan lige så godt bruge den sammen med din partner. Eller hvad der er endnu bedre: vis din partner, hvordan du gerne vil have, at han eller hun bruger den på dig. Det vil helt sikkert være noget, der får blodet til at løbe lidt hurtigere rundt i kroppen hos din partner, når først vedkommende får lov til at se, hvordan du allerbedst kan lide at bruge vibrationerne til at komme tæt på det klimaks, du så gerne vil opleve.

Er det ikke en genopladelig vibrator, du er på jagt efter, kan du heldigvis også finde mange andre lækre ting, der kan bruges til at give dig frække stunder derhjemme, når du er alene eller sammen med din partner. Vi har alt fra lækkert, erotisk lingeri til sex spil og andre lækkerier, der kan være med til at forsøde din hverdag lidt ekstra.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS