Skandinavisk førende webshop, Sinful, søger en operationel daglig leder til vores lager.

Har du lagererfaring, er en dygtig, synlig og motiverende leder der er fuld af gåpåmod og har du lyst til at varetage ledelsen af og videreudviklingen af vores lager? Så er du netop den kollega vi står og mangler som daglig leder af vores lager.

Om jobbet:

Som ansvarlig for vores lager, bliver du den daglige leder for 1 fast lagerassistent og ca. 35 studiemedarbejdere. Alle sætter de dagligt en stor ære i, og arbejder ihærdigt for, at give vores Skandinaviske kunder den allerbedste oplevelse når mere end 300.000 pakker årligt sendes fra vores lager. Vores drøm er at inspirere og hjælpe så mange mennesker som muligt til et bedre sexliv, hvilket er vores motivation og drivkraft i hverdagen.

Dine arbejdsopgaver:

Du stortrives på et lager hvor du evner at lede og udvikle dine medarbejdere gennem en synlig og operationel ledelsesstil. Dit daglige fokus skal være afvikling af driften, hvor bl.a. overholdelse af deadlines, målinger af processerne samt et godt arbejdstempo og et højt humør, er altafgørende for en optimal driftsafvikling på dagen. Samtidig har du fokus på, at alle yder sit bedste for at sikre, at driften fungerer planmæssigt og effektivt, både i forhold til service og omkostninger. Du skal have en god forretningsforståelse og forstår værdien af dit gode samarbejde på tværs af vores organisation. Vi er på en spændende vækstrejse i vores virksomhed, hvorfor du også evner at stå i spidsen for og gennemføre forandringer på lageret der understøtter denne rejse samt den generelle udvikling af vores lager. Vi står overfor en flytning i første halvdel af 2018 til Højbjerg, hvor du får en bærende rolle i flytningen samt den videre implementerings del for lagerets vedkommende.

Dine kvalifikationer:

  • - Du skal have leder- samt lagererfaring og skal kunne forankre dette i dagligdagen.
  • - Du skal have dokumenteret erfaring med optimering og udvikling af et lager.
  • - Du har gode IT egenskaber. Kendskab til Magento og Planday er en fordel.
  • - Du skal have en systematisk tankegang til processer og gode planlægningsevner. Kendskab til LEAN er en fordel.
  • - Du skal mestre alle opgaverne på et lager, med henblik på at minimere omkostninger og optimere servicen. Orden og ryddelighed skal være en naturlig del af dig.
  • - Du har en god forretningsforståelse og skal have overblik i en travl hverdag.
  • - Du skal trives med at arbejde i en dynamisk virksomhed med et højt tempo.
  • - Du skal i travle perioder være fleksibel med resten af teamet.
  • - Du ønsker at medvirke til et sikkert og trygt arbejdsmiljø.

Om Sinful:

Sinful er Skandinaviens største E-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Vi har en udpræget vindermentalitet, sætter barren højt og driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er 9 år gamle og omsætter for et 3 cifret millionbeløb. Vi har modtaget Børsens Gazellepris de sidste 3 år, og fik E-handelsprisen, Årets E-ner, i 2017.

Du vil få næsten 70 ambitiøse kollegaer, der lægger vægt på at hverdagen skal være sjov og lærerig, og hvor deltagelse i sociale arrangementer, udenfor arbejdstiden, er noget vi værdsætter. Vi er innovative og vi arbejder hver dag på at inspirere danskerne og vores nordiske naboer til mere kærlighed, intimitet og leg, så det er vigtigt for os, at du har humor, et åbent sind og en legende natur.

Praktisk info:

Antal timer: Fuldtid, typisk i tidsrummet 06:00 - 18:00, krav om fleksibilitet. 
Vi tilbyder madordning og en sundhedsforsikring efter 3 mdr. ansættelse.
Forventet tiltrædelse: Snarest muligt.
Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende, seneste ansøgningsfrist d. 09/02-2018.
Arbejdssted: Åbyhøj, Aarhus.
Spørgsmål kontakt Head of Operations Marianne Nissen på marianne.nissen@sinful.eu
Send din ansøgning sammen med relevante bilag og referencer til: job@sinful.dk
Emnefelt i e-mail: "Lagerleder".
KUN ansøgninger der sendes pr. e-mail tages i betragtning.