Le Frivole

Le Frivole er en fremadstormende virksomhed, der siden 2009 har specialiseret sig i erotiske produkter. De startede med at fremstille sexet undertøj og lingeri, men nu har de også flere andre spændende produkter i porteføljen.

Forfør din partner med sexet lingeri fra Le Frivole

Hvem er Le Frivole?

Siden 2009 har Le Frivole, med hovedkontor i Moskva, produceret og distribueret sexet lingeri og flotte kostumer, som blandt andet kan bruges til en hyggelig aften med partneren eller en fræk omgang rollespil. Siden starten er udvalget af produkter vokset, så de nu også fremstiller forskellige accessories og et specifikt udvalg af sexlegetøj til kvinder.

Ejerne af det populære lingeri-brand ønsker at gøre folk friere og mere uformelle, og derfor mener de selv at deres produkter primært er rettet mod selvsikre og viljestærke kvinder, der ved hvad de vil og ikke er bange for at udleve deres inderste lidenskab. På den anden side, så mener Le Frivole også, at generte kvinder skal udforske og udvide sine erotiske fantasier. Det er netop derfor, at den russiske producent har lagt stor vægt på at fremstille en samling af klassisk lingeri, der imødekommer ethvert behov, som passer til både generte og selvsikre kvinder.

Der er ingen tvivl om, at lingeri er lig med sensualitet, erotik og forførelse. Hvis du skal vække lidenskab hos den person, der skal se dig, så kræver det også, at undertøjet er behageligt at have på. Derfor vil du opleve at undertøjet fra Le Frivole ikke kun er behageligt at have på - det sørger også for, at du føler dig godt tilpas, erotisk og forførende.

Masser af fenimine detaljer

I det store udvalg af frækt undertøj og sexet lingeri fra Le Frivole finder du alt det, du har brug for til en forførende aften med din udkårne. Du skal ikke være i tvivl om, at din selvtillid med kommer helt i top, når du først trækker i det frække lingeri. Producenterne af det forførende undertøj har nemlig sørget for, at det er yderligst behageligt at have på, så du hele tiden føler dig godt tilpas og ekstra sexet.

Derudover har Le Frivole tilføjet en masse feminine detaljer, der ikke kun fremhæver dine flotte, kvindelige former, men også sørger for at sætte fantasierne i gang hos din partner. Det bliver ikke meget bedre end det store udvalg af frækt lingeri fra dette russiske brand.

Noget af det der med garanti kan sætte tankerne igang hos din partner er blandt andet bundløse trusser, frække netstrømper eller måske et par bundløse strømpebukser med hofteholder. Der er altså masser af mulighed for at finde det helt rette undertøj, der sørger for at din partner ikke kan holde fingrene fra dig.

Find nemt den rette størrelse

Vil du gerne give din partner en fræk og sensuel overraskelse, så har du nu muligheden for at gøre netop dette med forførende undertøj fra det populære lingeri-brand, Le Frivole. Du bestemmer selv om du vil skrue op for varmen og erotikken i den bundløse og gennemsigtige g-streng, de røde selvsiddende netstrømper eller måske nogle mere uskyldige netstrømper med en sød blondekant.

Husk, at alt det frække undertøj altid kan kombineres med lignende lingeri og accessories, som for eksempel frække kjoler, kropsudsmykning eller korset og corsager. De kan alle være med til at sætte prikken over i’et, når du ifører dig det forførende undertøj fra Le Frivole.

Når du skal give din partner en fristende overraskelse, så er det vigtigt, at undertøjet ikke er, hverken for stort eller småt. Derfor har vi selvfølgelig en udførlig størrelsesguide inde under hvert produkt, så du nemt kan finde den helt rette størrelse til dig. Hvis du har brug for en størrelse større end det, som Le Frivole tilbyder, så har vi masser af andet frækt undertøj i vores kategori med plus size lingeri. Her har vi naturligvis også et bredt udvalg inden for indbydende kjoler, smukke corsager, frække kostume, lækre BH sæt og meget mere.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk