LELO Bob Silikone Prostata Plug

Klik på billederne for at forstørre dem

 • LELO Bob
 • LELO Bob
 • LELO Bob
 • LELO Bob
 • LELO Bob
 • LELO Bob

LELO Bob Silikone Prostata Plug

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  LELO Bob er en lille, fleksibel prostata plug, som er meget nem at håndtere.

  Den er ideel, hvis du er nybegynder inden for prostata stimulation.

  Styr Bob via det ergonomiske håndtag med plads til din finger.

  Bob kan sidde af sig selv, og du kan derfor bruge den, imens du elsker.

  Pluggen er fremstillet i medicinsk silikone og er derfor blød og fleksibel.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  LELO Bob prostata plug er ideel for dig, der er nybegynder og som lige er gået i gang med at eksperimentere med prostata stimulation.

  Bob er en perfekt begynder plug pga. dens beskedne størrelse og dens meget bløde og fleksible form. Den har den passende højde til at stimulere din prostata – også kaldet det mandlige G-punkt.

  Pluggen er meget nem at håndtere, da ringen i enden fungerer som et lille håndtag. Håndtaget er ergonomisk korrekt designet og passer perfekt til, at du kan sætte din ene finger ind i og derved styre pluggen.

  Bob er fremstillet i medicinsk silikone (ftalatfri) og er derfor både blød og fleksibel. Dens fleksibilitet gør, at den vil tilpasse sig din indre kropsform. På grund af det lille håndtag og formen er Bob også ideel at bruge, når du dyrker sex.

  Pluggen er meget blød i overfladen. Den bliver endnu glattere og mere levende, hvis du påfører en god vandbaseret anal glidecreme. Det er vigtigt, at du rengør pluggen grundigt, efter du har brugt den. Brug LELO's rengøringsspray.

  Bob leveres i en flot æske sammen med en lille pose, hvori du kan opbevare pluggen diskret og sikkert.

  Detaljer

  MATERIALE: Godkendt medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 9,6 cm x 3,2 cm.
  VANDTÆT: Ja.
  VÆGT: 32 g.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  LELO Bob Silikone Prostata Plug Jeg har for ikke så længe siden købt denne FANTASTISKE LELO Prostata Plug, og jeg har prøvet den her i weekenden sammen med min dejlige kæreste, det var så sexet at det var hende der satte den på plads bag i. Det var noget vi begge to fik STOR FORNØJELSE af at den var med i legen. Den er så smukt designet og den sider perfekt, og trykker det helt rigtige sted. Den var med til at føre vores sex op på ét helt andet plan end vi plejer at opleve, jeg fik meget hårde rejsning og hun nød mig i længere tid, og vi fik begge to den bedste ORGASME sammen i lang tid. Så den skal helt bestemt med i sengen næste gang der skal hygges.

  Den leveres i sådan en flot æske uden henvisning til at det er sexlegetøj, så den står fint og pynter på vores nat bord, og der medfølger en lille flot stofpose til at have den i, hvis man skal have den med på farten, og det skal den helt sikkert her efter:), jeg har fortrudt at vi ikke har købt den for længe siden.

  Mvh.

  Mejerist
  5 5 1

  Du anmelder: LELO Bob Silikone Prostata Plug

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.