LELO Bob Silikone Prostata Plug
LELO Bob Silikone Prostata Plug
399,00 kr
Læg i kurv
LELO Bob
LELO Bob
LELO Bob
LELO Bob
LELO Bob
LELO Bob

LELO Bob Silikone Prostata Plug

5.0 (1)
399,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

LELO Bob prostata plug er ideel for dig, der er nybegynder og som lige er gået i gang med at eksperimentere med prostata stimulation.

Bob er en perfekt begynder plug pga. dens beskedne størrelse og dens meget bløde og fleksible form. Den har den passende højde til at stimulere din prostata – også kaldet det mandlige G-punkt.

Pluggen er meget nem at håndtere, da ringen i enden fungerer som et lille håndtag. Håndtaget er ergonomisk korrekt designet og passer perfekt til, at du kan sætte din ene finger ind i og derved styre pluggen.

Bob er fremstillet i medicinsk silikone (ftalatfri) og er derfor både blød og fleksibel. Dens fleksibilitet gør, at den vil tilpasse sig din indre kropsform. På grund af det lille håndtag og formen er Bob også ideel at bruge, når du dyrker sex.

Pluggen er meget blød i overfladen. Den bliver endnu glattere og mere levende, hvis du påfører en god vandbaseret anal glidecreme. Det er vigtigt, at du rengør pluggen grundigt, efter du har brugt den. Brug LELO's rengøringsspray.

Bob leveres i en flot æske sammen med en lille pose, hvori du kan opbevare pluggen diskret og sikkert.

Detaljer

MATERIALE: Godkendt medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 9,6 cm x 3,2 cm.
VANDTÆT: Ja.
VÆGT: 32 g.
BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.

VARENUMMER: 10399.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
LELO Bob Silikone Prostata Plug

Jeg har for ikke så længe siden købt denne FANTASTISKE LELO Prostata Plug, og jeg har prøvet den her i weekenden sammen med min dejlige kæreste, det var så sexet at det var hende der satte den på plads bag i. Det var noget vi begge to fik STOR FORNØJELSE af at den var med i legen. Den er så smukt designet og den sider perfekt, og trykkerdet helt rigtige sted. Den var med til at føre vores sex op på ét helt andet plan end vi plejer at opleve, jeg fik meget hårde rejsning og hun nød mig i længere tid, ogvi fik begge to den bedste ORGASME sammen i lang tid. Så den skal helt bestemt med i sengen næste gang der skal hygges. Den leveres i sådan en flot æske uden henvisningtil at det er sexlegetøj, så den står fint og pynter på vores nat bord, og der medfølger en lille flot stofpose til at have den i, hvis man skal have den med på farten,og det skal den helt sikkert her efter:), jeg har fortrudt at vi ikke har købt den for længe siden. Mvh. Mejerist Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk