Lovense Max Onaniprodukt App Styret

Klik på billederne for at forstørre dem

Lovense Max Onaniprodukt App Styret

Vær den første til at bedømme dette produkt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Oversigt

  Kort info

  Max fra Lovense er en unik masturbator, der giver mange forskellige legemuligheder. Den kan både suge og vibrere i forskellige tempi og føles næsten som "the real thing".

  Brug den alene eller sammen med en partner. Max er oplagt til jer, hvor den ene ofte er på farten. Den kan nemlig styres via en app på en smartphone, uanset om man er i samme rum eller på den anden side af kloden.

  Masturbatoren kan også tilsluttes rabbitten Nora fra samme serie, og så kan de "tale sammen", uanset hvor I befinder jer.

  Den måde du bruger og bevæger dig i sleevet på, bliver overført til Nora, som så vil bevæge sig på samme måde og stimulere hende.

  Masturbatoren er genopladelig. Vær opmærksom på, at den ikke er vandtæt, men kun stænktæt.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Lovense Max Onaniproduktet kan bruges både til sololeg og sammen med en partner.

  Den er et rigtig godt valg til jer, hvor den ene ofte er på farten, da den også kan fjernstyres via din og din partners smartphone. Download appen, følg de nemme instrukser, og lad så din partner tage kontrollen over din masturbator og få et virtuelt klimaks - uanset om I er i samme lokale eller på hver sin side af Jorden.

  Lovense Max kan også tilsluttes rabbitten Nora fra samme serie. De to produkter kan så "tale sammen" via jeres mobiltelefoner, hvor end i verden I befinder jer. Når I har tilsluttet jeres respektive legetøj gennem appen, vil legetøjet registrere de bevægelser i laver, mens I bruger det og overføre de bevægelser til det andet legetøj. Hvis du f.eks. bevæger dig hurtigt frem og tilbage i sleevet, vil hun kunne mærke de samme bevægelser i rabbitten og vice versa.

  Men du kan også vælge bare at bruge Max til sololeg. Her kan du også styre alle de lækre funktioner sleevet tilbyder, enten på knapperne på masturbatoren eller via appen på din mobiltelefon, som så fungerer som fjernkontrol.

  Indvendig i sleevet er Max udstyret med små knopper, som stimulerer ekstra meget omkring din penis. Sleevet kan suge i 3 forskellige intensiteter og har tre vibrationsindstillinger.

  Når du er færdig med at bruge den, rengør du den bedst ved at skylle den i varmt vand og efterfølgende bruge en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone og ABS-plast.
  FULD LÆNGDE: 23,5 cm.
  YDRE DIAMETER: 7,5 cm.
  INDRE DYBDE: 15 cm.
  INDRE DIAMETER: 1,1 cm (strækbar).
  VANDTÆT: Nej, stænktæt.
  BATTERI: Genopladelig via USB-kabel (medfølger).
  OPLADETID: 120 min.
  BRUGSTID: 120 min.
  TILSLUTTES VIA: Bluetooth/Wifi.
  MANUAL: Engelsk.
  OBS! Benyttes produktet i forbindelse med den foreslåede app, skal vi gøre dig opmærksom på, at appen kan indsamle data om din brug af produktet og appen. Deling af data kan begrænses i appens indstillinger. For mere information henviser vi til app-indehaverens privatlivspolitik. Sinful er ikke ansvarlig for din brug af appen.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Lovense Max Onaniprodukt App Styret

  Hvordan vurderer du produktet? *