Lovers Premium O-Balls Geishakugler
Lovers Premium O-Balls Geishakugler
229,00 kr
Læg i kurv
Lovers Premium O-Balls Geishakugler
Lovers Premium O-Balls Geishakugler
Lovers Premium O-Balls Geishakugler
Lovers Premium O-Balls Geishakugler

Lovers Premium O-Balls Geishakugler

5.0 (2)
229,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Med Lovers Premium O-Balls Geishakugler vil du både kunne få nydelse og opnå en strammere og mere følsom skede. Kuglerne kan endda give dig større sexlyst!

O-balls består af en snor med  to geishakugler samt en kæde med en enkelt geishakugle, som du kan bruge alt efter hvor stærk din bækkenbund er. Uanser hvilken af de to snore du vælger har kuglerne en diameter på 3,5 cm. Vi anbefaler at du starter med den enkelte kugle og arbejder dig op til at bruge snoren med de to kugler. Geishakugler føres op i skeden og bruges evt. mens du laver knibeøvelser.

O-Balls har en indvendig kugle, der roterer når du bevæger dig, så du opnår en mild massage af skeden. Derfor kan det være godt at bruge geishakuglerne når du er aktiv så du får mest muligt ud af dem. 

Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme som f.eks. Swede Woman sammen med geishakuglerne, da det vil gøre dem mere behagelige at føre op.  

Er du i tvivl om hvordan du skal træne din bækkenbund? Så læs vores Guide Til Træning af Bækkenbund på Sinful.dk/blog

Detaljer

MATERIALE: TPE
KUGLERNES DIAMETER: 3,5 cm.
VANDTÆT: Ja.

VARENUMMER: 13484.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Virkelig premium <3

Sikke en oplevelse at bruge dette produkt. For det første er kvaliteten og materialet helt i top, prisen er i den grad fair, brugervenligheden er upåklagelig - og så er de fantastiske at bruge. Jeg får personligt rigtig meget ud af kuglerne inden i kuglerne, der masserer min skedevæg, når jeg er aktiv. Ét er, at det er træning, noget andeter, at det er enormt stimulerende. Min lyst er større, min kvindelighed er genaktiveret - tænk, at der skal så lidt til for at mærke sig selv. En gave til enhver kvinde. Læs mere

-
5 5 1
Overraskende gode

Jeg har aldrig tidligere trænet min bækkenbund med kugler og viste jo nok egentlig godt, at det nok stod skidt til. Jeg har haft dette bækkenbundssæt i to uger nu og kan allerede mærke en stor forskel. I starten kunne jeg ikke holde på single kuglen i oprejst tilstand. Jeg har været meget seriøs omkring min træning, så sætter kuglen ophver morgen, inden jeg kører på arbejde og har den så siddende i 1-2 timer. Allerede nu kan jeg sidde og gå rundt med single kuglen og holde den på plads og bedst af althar jeg oplevet kraftigere og mere intens orgasme. Havde slet ikke forventet så mærkbar en forskel. Så bare kom i gang, det virker! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk