Lovers Premium O-Balls Geishakugler

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Lovers Premium O-Balls Geishakugler
 • Lovers Premium O-Balls Geishakugler
 • Lovers Premium O-Balls Geishakugler
 • Lovers Premium O-Balls Geishakugler

Lovers Premium O-Balls Geishakugler

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Styrk dine bækkenbundsmuskler med O-balls geishakugler. Sættet består af en snor med en enkelt kugle og en snor med to kugler.

  En stærk bækkenbund kan give større følsomhed i skeden og større sexlyst.

  Alle tre geisha kugler har en diameter på 3,5 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Med Lovers Premium O-Balls Geishakugler vil du både kunne få nydelse og opnå en strammere og mere følsom skede. Kuglerne kan endda give dig større sexlyst!

  O-balls består af en snor med  to geishakugler samt en kæde med en enkelt geishakugle, som du kan bruge alt efter hvor stærk din bækkenbund er. Uanser hvilken af de to snore du vælger har kuglerne en diameter på 3,5 cm. Vi anbefaler at du starter med den enkelte kugle og arbejder dig op til at bruge snoren med de to kugler. Geishakugler føres op i skeden og bruges evt. mens du laver knibeøvelser.

  O-Balls har en indvendig kugle, der roterer når du bevæger dig, så du opnår en mild massage af skeden. Derfor kan det være godt at bruge geishakuglerne når du er aktiv så du får mest muligt ud af dem. 

  Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme som f.eks. Swede Woman sammen med geishakuglerne, da det vil gøre dem mere behagelige at føre op.  

  Er du i tvivl om hvordan du skal træne din bækkenbund? Så læs vores Guide Til Træning af Bækkenbund på Sinful.dk/blog

  Detaljer

  MATERIALE: TPE
  KUGLERNES DIAMETER: 3,5 cm.
  VANDTÆT: Ja.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Virkelig premium <3 Sikke en oplevelse at bruge dette produkt. For det første er kvaliteten og materialet helt i top, prisen er i den grad fair, brugervenligheden er upåklagelig - og så er de fantastiske at bruge.
  Jeg får personligt rigtig meget ud af kuglerne inden i kuglerne, der masserer min skedevæg, når jeg er aktiv. Ét er, at det er træning, noget andet er, at det er enormt stimulerende. Min lyst er større, min kvindelighed er genaktiveret - tænk, at der skal så lidt til for at mærke sig selv. En gave til enhver kvinde.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Overraskende gode Jeg har aldrig tidligere trænet min bækkenbund med kugler og viste jo nok egentlig godt, at det nok stod skidt til. Jeg har haft dette bækkenbundssæt i to uger nu og kan allerede mærke en stor forskel. I starten kunne jeg ikke holde på single kuglen i oprejst tilstand. Jeg har været meget seriøs omkring min træning, så sætter kuglen op hver morgen, inden jeg kører på arbejde og har den så siddende i 1-2 timer. Allerede nu kan jeg sidde og gå rundt med single kuglen og holde den på plads og bedst af alt har jeg oplevet kraftigere og mere intens orgasme. Havde slet ikke forventet så mærkbar en forskel. Så bare kom i gang, det virker!
  5 5 1

  Du anmelder: Lovers Premium O-Balls Geishakugler

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.