Lust Trainer Vaginal Træner
Lust Trainer Vaginal Træner
169,00 kr
Testvinder
Lust Trainer

Lust Trainer Vaginal Træner

169,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse


Producenten bag Lust Trainer kalder selv denne vaginal træner for et multitalent. Et multitalent, fordi den ikke bare træner din bækkenbund men også giver dig stor nydelse, når du bruger den.

Mest af alt ligner den en dildo, hvilket den også er. Men med den helt specielle form er den også udviklet til, at du kan træne musklerne i din bækkenbund.

Både sexologer og gynækologer anbefaler effektiv træning af bækkenbunden af flere forskellige grunde. Det giver en større følsomhed i skeden og derved større sexlyst, det forebygger inkontinens og får især efter en fødsel bækkenbunden i form. Desuden vil en mand kunne mærke en strammere fornemmelse omkring sin penis, når din bækkenbund er stærk.

Lust Trainer fungerer ved, at du ved at bruge bækkenbundsmusklerne nærmest suger den op i skeden lidt efter lidt ved skiftevis at klemme med og slappe af i musklerne i bækkenbunden. Når du har suget den øverste del af Lust Trainer op, indsætter du det bredde midterste stykke og suger så igen resten op ved skiftevis at klemme og slappe af i musklerne (der medfølger en udførlig guide i pakken). Samtidig med at du skiftevis klemmer og slapper af omkring dildoen, vil du mærke, hvordan den også stimulerer dig indvendigt.

Dildoen er produceret af silikone og er derfor dejlig blød og fleksibel - dog stadig forholdsvis fast i materialet. Sørg for at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med, da det vil gøre træningen og stimuleringen både nemmere og mere behagelig.

TESTVINDER: Lust Trainer er på Side6.dk er blevet kåret til den bedste bækkenbundstræner, hvor den har fået 6 ud af 6 stjerner. Testpersonen skrev bl.a.:

"Her kan man med stor fornøjelse kombinere træning med seksuel nydelse, der gør det noget nemmere at få trænet. Kombinerer man det med stimulation af klitten, så kan mange kvinder ligefrem opnå orgasme i forbindelse med træningen".

Detaljer

MATERIALE: Silikone.
VÆGT: 148 g.
LÆNGDE: 19,5 cm.
DIAMETER: 1,7 - 4 cm.
BRUGERMANUAL: Engelsk, dansk, tysk, fransk m.fl.

VARENUMMER: 12973.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk