Sådan bruger du et kondom rigtigt 

Kondomer yder effektiv beskyttelse mod både graviditet og seksuelt overførte sygdomme, men kun hvis du er konsekvent i din brug af kondomer og hvis du bruger dem rigtigt. Og hvordan gør man så det? Følg de 6 lette skridt nedenfor:

1. Kondomet skal på INDEN I har sex, ikke f.eks. halvvejs igennem legen. Start med at tjekke at kondomets udløbsdato ikke er overskredet og at der er luft i pakken.

2. Tag kondomet ud af pakken, uden at bruge skarpe genstande eller tænder til at åbne folien, da det kan beskadige kondomet. Når kondomet er taget ud af folien sætter du din pegefinger og tommelfinger rundt om tutten i spidsen af kondomet, så der ikke kan sidde luft deri.

3. Før kondomet hen til penis og rul det stille og roligt ned til roden af penis, med den rigtige side ud så kondomet er let at rulle på og evt. glidecreme ender, hvor det skal. Kondomet sidde løst nok til at der er plads til udløsningen, uden at der er luftbobler og uden at det bliver så løst, at kondomet kan glide af.

4. Sikr dig at kondomet sidder godt fast ved penisroden så det ikke glider op af penis og smutter af. Når kondomet er rullet helt ned til roden af penis, er I begge godt beskyttet.

5. Nyd hinanden. Hvis I ønsker en mere glidende og lækker oplevelse kan I med fordel tilføre ekstra glidecreme. Husk i den forbindelse, at glidecremen skal være kondom-venlig, da den ellers kan nedsætte kondomets beskyttelse. Du kan se om en glidecreme er kondomsikker under fanebladet 'Detaljer', når du er inde på produktet i Sinful.dk-shoppen.

6. Tag forsigtigt kondomet af lige efter udløsning, uden at spilde og smid det derefter ud. Efter udløsning vil erektionen aftage og kondomet vil begynde at sidde løst så udløsningen kan risikere at sive ud. Derfor er det vigtigt at fjerne kondomet kort efter udløsningen.

TIP: Det kan sagtens gøres sjovt at bruge kondom - det kan evt. sættes på med munden som et del af forspillet, så påsætningen bliver til forkælelse, i stedet for en afbrydelse. Øvelse gør mester så det kan være en fordel hvis I begge to øver jer på at sætte kondom på, så det bliver nemmere og hurtigere næste gang I skal ha' sex.

Har du brug for mere hjælp?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 77 70 70 og på service@sinful.dk, hvor vi står klar med råd og vejledning.

Alle Produkter

Filter

4 vare(r)

4 vare(r)