Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan rengør og vedligeholder du en Fleshlight

For at undgå, at din Fleshlight bliver klistret og uhygiejnisk, skal du altid rengøre den efter brug. Det er nemt og hurtigt at rengøre en Fleshlight og uanset hvilken Fleshlight du har, er rengøringsproceduren den samme:

1. Tag sleevet ud af casen og skyl det grundigt med varmt vand, så al glidecremen bliver vasket af. Det er vigtigt at du ikke bruger sæbe, da det kan påvirke materialet, din Fleshlight er lavet af. Brug i stedet et effektivt og skånsomt rengøringsprodukt, der er udviklet specielt til sexlegetøj, som f.eks. Pjur Sexlegetøj Rengøring.

 2. Tør forsigtigt sleevet af med et håndklæde og stil det evt. et tørt sted, hvor det kan få lov at tørre helt igennem. Lad det både tørre med vrangen ud, og med ydersiden ud. 

3. Beskyt og vedligehold din Fleshlight ved at drysse Fleshlight Pulver på det, når sleevet er tørt. Efter rengøringen kan sleevet godt føles lidt klistret men med Fleshlight Pulver får du hurtigt den bløde og glatte overflade tilbage. Drys pulveret ud på sleevets inderside så vel som yderside, inden du sætter det tilbage i casen.

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi kan hjælpe dig med at vælge det produkt, der passer dig bedst, så du får den bedst mulige oplevelse. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk

Alle Produkter

Filter

3 vare(r)

3 vare(r)