Sådan vælger du de rigtige kondomer

Når et kondom sidder rigtigt, vil du ikke mærke særlig tydeligt, at du har det på. Derfor er der god grund til at finde det kondom der passer dig bedst, så du også undgår at kondomet enten strammer eller risikerer at glide af. Ved at måle din erektion, kan du danne dig et indtryk af, hvor stort kondomet skal være.

Under 'Detaljer' på alle kondomerne i Sinful.dk shoppen kan du se størrelsen og tykkelsen på det pågældende kondom, ligesom du også kan læse om kondomets udformning. Det kan f.eks. være med reservoir, det kan ha' riller og/eller dupper, være ekstra stort eller trim fit. Du kan endda få specielle bedøvende kondomer, der modvirker for tidlig sædafgang.

For at finde det kondom der passer dig allerbedst, kan du evt. købe en multipack, der indeholder flere forskellige slags kondomer. Øvelse gør mester så hvis du vil være ekspert i at sætte kondom på nemt og hurtigt, så I ikke mister øjeblikket eller der opstår pinlige situationer, er det bare at øve dig.

Hvorfor bruge kondom?

Når vi har sex er det vigtigt at vi passer på os selv, så vi undgår seksuelt overførte sygdomme. Det gælder i sær, når vi er sammen med en partner, vi ikke kender. Både kvinder og mænd kan nemlig gå rundt med f.eks. klamydia uden at have symptomer. Derfor er det også en fordel at bruge kondomer eller slikkelapper under oralsex - begge dele fås med smag af samme grund. Kondomer kan også nedsætte følsomheden i penis midlertidigt, så de hjælper dig med at holde længere. 

Har du brug for mere hjælp?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 77 70 70 og på service@sinful.dk, hvor vi står klar med råd og vejledning.

Alle Produkter

Filter

6 vare(r)

6 vare(r)