Gratis Fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Sexlegetøj til mænd

Velkommen til Danmarks største udvalg af sexlegetøj af høj kvalitet til mænd. Hos Sinful finder du de bedste onaniprodukter, penisringe, penisforlængere og meget mere. Altid gode tilbud og spændende nyheder. Bestil i dag og få din pakke leveret i morgen.

Mest populære produkter

Sexlegetøj til mænd giver dig ekstra mange muligheder for nydelse

Sexlegetøj til mænd i alle former og størrelser

Med sex legetøj til mænd får du endnu mere ud af dit sexliv, både solo og sammen med din partner. Der er masser af produkter, der giver dig en bedre onanioplevelse, men der er også masser af produkter, der kan bruges under sex og eksempelvis kan gøre penis større eller give en kraftigere erektion.

Udvalget af sexlegetøj til mænd er kæmpestort og meget varieret. I de seneste år har markedet udviklet sig markant, og i dag findes der alt fra onaniprodukter og sexdukker til penisringe og prostatastimulatorer. Der er derfor også noget til enhver smag, som alt sammen er designet til at forbedre din seksuelle nydelse, uanset om produkterne bruges alene eller sammen med en partner.

Hos Sinful mener vi, at høj kvalitet og en god oplevelse hænger sammen. Derfor er alt vores sexlegetøj til mænd af den allerhøjeste kvalitet. Ved at vælge et kvalitetsprodukt, hvor der er kælet for detaljerne, er du sikker på at få den bedst mulige oplevelse og stimulering.

Mange af produkterne er designet og udviklet af dygtige ingeniører med fokus på effektivitet, kvalitet og design. Det er også derfor, at du i vores sortiment af sexlegetøj til mænd finder mange testvindere og prisvindere. Vi vil nemlig gerne sikre os, at du kan vælge mellem det bedste sexlegetøj til mænd, der er på markedet.

Hvilket legetøj skal jeg vælge?

I Sinfuls store udvalg af sexlegetøj til mænd findes der produkter til penis, der kan forbedre onanioplevelsen, produkter designet til analt brug, og produkter der kan fungere som sexhjælpemidler. Udvalget kan for mange godt virke uoverskueligt, og vi oplever ofte, at vores kunder spørger, hvilken slags sexlegetøj, mænd tænder mest på? Det er dog umuligt at give ét korrekt svar til dette spørgsmål, da det naturligvis er meget forskelligt fra mand til mand. Vi anbefaler derfor også, at man prøver sig frem for at finde ud af, hvad der føles godt.

Produkter til bedre onanioplevelser

Pocket pussy: Er du på udkig efter produkter, der forbedrer dine onanioplevelser, er en pocket pussy et oplagt valg. Denne type produkt er naturtro og simulerer følelsen af penetration. Der er mange forskellige, og de findes både i vaginale, orale og anale udgaver. Blandt de mest populære brands finder du Fleshlight og deres Fleshlight Girls, som med deres diskrete beholder til forveksling ligner en lommelygte.

Sexdukke: Ønsker du at komme så tæt på den ægte vare som muligt, kan du tage et kig på vores udvalg af sexdukker. Der findes realistiske dukker fremstillet i bløde materialer med livagtige detaljer og proportioner, og der er også et udvalg af oppustelige lolita dukker, der fylder en del mindre og nemt kan pakkes væk.

Penisvibrator: Hvis du søger sexlegetøj til mænd, der kan give pirrende vibrationer, kan en penisvibrator være det rette for dig. Produkterne varierer i form og størrelse, men fælles for dem alle er evnen til at stimulere penis gennem vibrerende pulseringer, der kan indstilles efter forskellige mønstre og intensitetsniveauer.

Analt sexegetøj til mænd

I shoppen finder du også et stort udvalg af anal legetøj til mænd. Mænd kan med fordel prøve anal sexlegetøj, da de følsomme nerver i og omkring anus forstærker klimaks. Vores anale sexlegetøj til mænd dækker blandt andet over anal dildo, prostata stimulatorer og buttplugs, som alt sammen kan bruges som single, og det kan også sagtens bruges sammen med en partner. Er du ny inden for analstimulering, kan du med fordel læse vores guide til analsex og få brugbare tips til at få en god oplevelse fra start.

Buttplug: Er analstimulering nyt for dig, anbefaler vi at starte ud med en buttplug. Denne type sexlegetøj har typisk en tilspidset form, der gør det nemt at indføre og giver mulighed for gradvist at vænne sig til følelsen af at blive fyldt ud. De findes i mange forskellige størrelser og former, så der er noget for enhver smag.

Anal dildo: Ønsker du at blive fyldt mere ud, kan en anal dildo være det næste skridt. Denne type dildo er ikke så forskellig fra almindelige udgaver, men de er kendetegnet ved at have en stopper i bunden, oftest en sugekop, der fungerer som en form for sikkerhed, så produktet ikke kan smutte for langt op.

Prostata stimulator: Hvis du vil fokusere stimuleringen på prostata, er det måske i stedet en prostata stimulator, du er på udkig efter. Disse stimulatorer er designet til at stimulere prostata, også kaldet p-punktet. Mange sammenligner dette punkt med kvindens g-punkt. Det sidder ca. 5 cm. oppe i anus ind mod maven og er yderst følsomt over for stimulering. Læs også vores guide til prostataorgasmen her.

Sexlegetøj som hjælpemidler til mænd

Sexlegetøj til mænd er ikke kun legetøj, der stimulerer og pirrer dig, så du får en endnu bedre onani- eller sexoplevelse. Der findes nemlig også produkter, der fungerer som hjælpemidler til mænd, der ønsker at styrke erektionen, øge udholdenheden eller forstørre penis. Heriblandt findes der penisringe, penispumper og penis sleeves, som hver især kan hjælpe med netop det. Læs meget mere om sexhjælpemidler til mænd her.

Penisring: Ønsker du at opnå en stærkere erektion og længere udholdenhed, er en penisring et populært valg. Ringen påføres ved roden af penis og forlænger erektionen ved at begrænse blodgennemstrømningen, samtidig med at modeller med vibrationer også kan stimulere din partner.

Større penis: Hvis du ønsker at få en større penis, kan du i vores udvalg af sex legetøj til mænd både finde penispumper, der har en øjeblikkelig men kortvarig effekt, samt penisforlængere der giver et mere langvarigt resultat. Penispumpen giver en øjeblikkelig effekt ved at et vakuum suger penis større og blodet kan løbe til. Effekten holder som regel et par timer og giver dig stor nydelse imens. Søger du derimod et længerevarende resultat, er det en penisforlænger, du skal have fat i. Det kræver dog, at produktet anvendes kontinuerligt i en længere periode, før man ser effekt.

Penis sleeves: Har du en drøm om at fylde din partner mere ud, kan du prøve et af de mange penis sleeves, der sættes på penis som en forlænger og kan give både større fylde og længde. Mange sleeves stimulerer både dig og din partner samtidigt, da de har riller, knopper og andre stimulerende mønstre både ind- og udvendigt.

Få de bedste oplevelser med sex legetøj til mænd

Der er masser af fordele ved at bruge sexlegetøj til mænd, og udover at tilføje et element af leg til ens sexoplevelser, skaber det også forøget nydelse for de fleste. Sexlegetøj giver dig mulighed for at eksperimentere og udforske seksuelle grænser, forskellige stillinger og måder at stimulere dig selv på. Sammen med en partner kan det bidrage til øget intimitet og forståelse for hinandens behov og lyster. Med sexlegetøj kan du dermed forbedre ens seksuelle velvære, og bidrage til mere lyst, stærkere erektion og forbedret kontrol.

Glidecreme = nydelse

Vi anbefaler altid at bruge rigeligt med glidecreme sammen med sexlegetøj til mænd. Vi har et stort udvalg af glidecreme, der gør onani- og sexoplevelsen endnu bedre. De forskellige typer glidecreme kan bruges til at gøre samlejet og forspillet endnu bedre, uanset om det er vaginalt eller analt, og samtidig bidrager det til at gøre din oplevelse med onaniprodukter eller andet sexlegetøj endnu bedre.

Husk rengøringen

Hygiejnen er naturligvis vigtig, når vi snakker om sexlegetøj, så lad være med at udskyde eller droppe rengøringen. Det er vigtigt, at sex legetøj til mænd rengøres både før og efter brug både for at opretholde en god hygiejne, men også så produkternes levetid forlænges mest muligt, og legetøjet altid er klar, når lysten melder sig.

Vi sidder klar til at guide dig

Hvis du skulle være i tvivl om, hvilken type produkter du skal vælge, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice. Vi sidder klar med råd og vejledning og svarer gerne på dine spørgsmål, så du kan vælge lige præcis det stykke sexlegetøj, der passer bedst til dig.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS