Max Passion G-punkts Dildo i Glas
Max Passion G-punkts Dildo i Glas
229,00 kr
Dildo I Glas

Max Passion G-punkts Dildo i Glas

5.0 (1)
229,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Max Passion G-punkts Dildo i Glas er en stilfuld dildo specielt designet til G-punkts stimulation.

Glas dildoen har præcis den krumning, der skal til for at stimulere dit G-punkt optimalt.

Det specielle ved denne gals dildo er, at du kan bruge begge ender af den, og at den har rigtig mange anvendelses muligheder. Den ene ende er som sagt krum og ideel til G-punkts stimulation, men den kan også med fordel bruges som anal dildo - også stimulering af mænds prostata.

Den anden ende af glas dildoen har en mere bølget form som er udgjort af 4 sammensatte kugler. Denne ende kan du enten bruge analt eller vaginalt. Så hvordan du vil buge dildo, vil fuldstændig afhænge af din erfaring og din lyst. Du har alle muligheder!

Dildoen har et meget stilfuldt design i glas, som giver den en både hård og glat overflade. Vi anbefaler, at du altid bruger en silikone glidecreme sammen med glas dildoen for at få den absolut bedste oplevelse.

Det smarte ved en glasdildo som denne er, at du kan varme eller køle den inden brug. Varm den i en skål med vand eller læg den i køleskabet eller fryseren alt afhængigt, hvor koldt du ønsker den.

Der medfølger en flot sort stofpose til sikker og diskret opbevaring af dildoen.

Detaljer

LÆNGDE: ca. 18 cm.
VÆGT: 192 g.
VANDTÆT: Ja.
MATERIALE: Glas.

VARENUMMER: 12630.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Sprøjteorgasme-garanti

Denne smukke og frække glasting skal bestemt ikke undervurderes - den har, med min kærestes hjælp, givet mig min første rigtige sprøjteorgasme. Den er et helt fantastisk stykke legetøj, og skal helt bestemt være en del af enhver piges samling. Det smukke materiale føles lækkert mod huden, og den er nem, at rengøre. Den glider nemt, og derer ingen lugtgener eller smerte, som der ellers kan være ved andet legetøj. En ekstra bonus er, at den er gennemsigtig, og derfor er den et smukt syn, når den er i brug.Brug dildoen med en god vandbaseret glidecreme og placer den op-bøjede del mod g-punktet og massér, imens du rør ved din klitoris. Jeg har, udover denne, mange andre godeluksusprodukter fra Sinful.dk, men denne er altså min absolutte ynglings. Den er billig, holdbar, smuk og effektiv - derfor KØB DEN! :D Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk