Sommerudsalg: Spar op til 60% - Køb nu

Max Passion Hot Pink Rabbit Vibrator
Max Passion Hot Pink Rabbit Vibrator
Spar 18%
219,00 kr
Spar 18%
Max Passion Hot Pink Rabbit Vibrator
Max Passion Hot Pink Rabbit Vibrator
Max Passion Hot Pink Rabbit Vibrator
Max Passion Hot Pink Rabbit Vibrator

Max Passion Hot Pink Rabbit Vibrator

5.0 (4)
269,00 kr 219,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Kort info

Kort info

Rabbit vibratoren hører hjemme i enhver kvindes soveværelse.

Kaninørerne omslutter klitoris og forkæler med dejlige vibrationer mens kuglerne masserer indvendigt.

Med Hot Pink Rabbit har du mulighed for justere vibrationerne og hastigheden for optimal nydelse.

Anvender 3 stk. AA batteri (sælges separat).

Beskrivelse

Alle kvinder bør have en Rabbit Vibrator liggende klar i skuffen til en intens orgasme.

Rabbit Vibratoren er specielt kendt fra TV-serien Sex and the City og har gået sin sejrsgang i soveværelser verden over siden da.

Max Passions version af Rabbit Vibratoren har selvfølgelig de indvendige, roterende kugler, som stimulerer skeden og samtidig har den en effektiv vibrator, der med sine kaninører vibrerer intenst omkring og på klitoris.

Vibratoren har adskillige hastigheder og vibrationstyper, som kan kombineres til det helt rigtige mix, som sørger for at bringe dig intense oplevelser.

Rabbit’en er fremstillet i et blødt materiale, som gør den meget behagelig at bruge. For at gøre oplevelsen endnu mere skøn, anbefaler vi en god vandbaseret glidecreme.

Detaljer

MATERIALE: TPR og plast.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja
LÆNGDE: 24 cm. 
DIAMETER: Cirka 3 - 4,5 cm 
VANDTÆT: Ja
BATTERITYPE: 3 stk. AA-batterier (medfølger ikke)
GLIDECREME: Vandbaseret
MANUAL: Engelsk 

Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Kaninen der giver mange timers leg

Er man til et eventyr med legetøj og ene tid under orgasmer, er den helt klart et køb der ikke bør springes over. Jeg vil helt klart anbefale denne Rabbit, uanset om det er til begynder eller de mere erfarende brugere. Jeg synes kvaliteten overgår den forventning, der kunne være når man kigger på prisen. Jeg kan være ret hård ved mitlegetøj, da jeg hurtig bliver for opstemt og min ivrighed efter orgasmer tager kontrollen. Men til trods for den måtte ind forbi min kærestes kontor til reparation, og erblevet brugt flittigt i mange hundrede timers brug, holdte den i hele 3 år. Før jeg for en måneds tid siden i kampens hede mod orgasmer Læs mere

-
5 5 1
Sprøjteorgasme første gang jeg brugte den!

kan så varmt anbefales. Er aldrig kommet før og første gang med denne her fik jeg en sprøjteorgasme. Super nem og let anvendelig og kæmpe orgasme garanti!

-
5 5 1
Helt igennem fantastisk

Jeg er meget ny til legetøj, og har aldrig rigtig haft noget jeg var virkelig glad for. Men den her, var fantastisk! Ikke noget med at det var svært at få den til at passe, meget nem at anvende og giver fabelagtige orgasmer! Den kan klart anbefales. Læs mere

-
5 5 1
Kaninen lærte mig, hvad en orgasme er

I en alder af snart 26 år har jeg fået den første orgasme i mit liv, som jeg ikke var i tvivl om, var den ægte vare. Og så tog jeg lige en mere lige bagefter - bare for at være sikker! Jeg har aldrig kunnet opnå en orgasme ved almindelig sex, så jeg er i disse timer helt svævende over, hvad dette lyserøde vidunder kan få frem i mig. Jegbestilte spontant en håndfuld vibratorer - heriblandt kaninen - i forbindelse med, at min kæreste skulle ud og rejse i et par uger. Det er første gang, jeg forsøger migmed sexlegetøj, men helt sikkert ikke sidste. Nu ved jeg i hvert fald, at jeg ikke kommer til at kede mig det mindste om aftenen, mens kæresten er væk. Man skal lige vænnesig til lyden, men kaninen er helt fantastisk til prisen og supernem at betjene. Materialet er meget behageligt, og størrelsen er god uden at være prangende. Det sværesteer at lægge den fra sig igen. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk