Metal Halsbånd med O-ring
Metal Halsbånd med O-ring
499,00 kr
Slave Metal Halsbånd Med O-ring
Slave Metal Halsbånd Med O-ring

Metal Halsbånd med O-ring

5.0 (1)
499,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Dette metal halsbånd med O-ring er meget stilfuldt og ideelt for dig, der tænder på bondage lege.

Halsbåndet er fremstillet i stål, det er meget holdbart og ideelt til hård leg.

Halsbåndet låses fast/spændes med en lille skrue og kan kun åbnes, hvis du løsner skruen med den medfølgende umbraco nøgle.

Foran (eller bagpå om man vil...) sidder en O-ring, som du kan bruge til at fastspænde en rem eller sele, hvis du er til dominans lege.

Halsbåndet har en indvendig omkreds på 33 cm. Så din hals må ikke være meget større end det, hvis du skal kunne passe den.

Detaljer

MATERIALE: Stål.
JUSTERBAR: Nej
INDVENDIG DIAMETER HALSBÅND: 10,5 cm.
INDVENDIG OMKREDS: 33 cm.
DIAMETER O-ring: 3,3 cm.

VARENUMMER: 13088.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Udemærket produkt!

Kraftigt stål, super kinky! Og ekstremt slidstærkt. Jeg kan stærkt anbefale dette produkt til andre. Det er til de vildere sex lege, eller blødere, det er op til en selv. Jeg var bange for størrelsen da halsbåndet virker meget lille i ens hånd og jeg er en meget stor person. Jeg har en KÆMPE hals da jeg dyrker Football, hvilket giver storenakkemuskler, så jeg prøvede jeg at tage det på og jeg kunne akkurat lukke det. Kan jeg passe det, så passer det på langt de fleste mennesker! Det eneste minus er noklåsemekanismen som er som at skrue en skrue i et bord. Det bare lidt svært nogle gange da man skal skrue med lidt håndplads :b Det er det eneste minus jeg kan finde ved detog det er ikke et stort minus. Man låser nemt halsbåndet uden problemer! Kunne bare være lækkert med nøgler til, det er bare min smag. Men jeg er meget tillfreds medproduktet! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk