Presse Mission Bedre Sexliv

Trænger jeres sexliv til ny inspiration? Oplever I udfordringer i forbindelse med samleje eller har en af jer mistet lysten til sex? I er langt fra alene!

En ny undersøgelse fra Aalborg Universitet og Statens Serum Institut, Projekt Sexus, viser nemlig, at 30 procent af danskerne har et dårligt eller ikke-eksisterende sexliv. Hos Sinful arbejder vi hver dag på at forbedre danskernes seksuelle forhold, og på baggrund af undersøgelsens konklusioner har vi valgt at starte Mission Bedre Sexliv.

Tilmeldingen er afsluttet

Hvad er Mission Bedre Sexliv?

Formålet med projektet er at hjælpe par, der af den ene eller anden årsag, ikke har et tilfredsstillende sexliv. Sinfuls eksperter har stor erfaring med rådgivning af sexlegetøj og hjælpemidler. Eksperterne kommer til at afhjælpe de seksuelle problemstillinger, som I står over for. Målet er at finde frem til, hvordan I kan bringe mere lyst ind i soveværelset.

Vi ønsker at hjælpe så mange danskere som muligt, der oplever seksuelle udfordringer. Vi kommer konkret til at udvælge 10 par, der overordnet repræsenterer de problemstillinger, som vi modtager gennem ansøgningsformularen. Ved at tage udgangspunkt i de udvalgte par, håber vi, at andre danskere kan få gavn af de løsningsforslag, som vi offentliggør efterfølgende.

Derfor skal alle der deltager i Mission Bedre Sexliv, være indstillet på at dele sine oplevelser med vores eksperter. Når forløbet er overstået, vil resultaterne blive offentligt tilgængelige, så andre par kan få et indblik i de 10 forløb. I kommer naturligvis til at fremstå anonyme.

Vores hold af eksperter vil følge parrene igennem processen, der både inkluderer rådgivning og vejledning, så vi løbende kan sikre os, at der sker en forbedring i soveværelset.

Alle par, der deltager i Mission Bedre Sexliv, bliver behandlet individuelt alt efter, hvilke seksuelle udfordringer, der ligger til grund for deres dalende sexliv. Derfor er der ikke fastsat en endelig slutdato for projektet.


Hvorfor er sex vigtigt for parforholdet?

Forskning viser at regelmæssig sex kan have en stor indvirkning på dit psykiske helbred. Det kan blandt andet medvirke til mindre stress, færre bekymringer samt forbedret immunforsvar og søvn. Det er blot nogle af de mange fordele, der er ved et godt sexliv.

Deler man positive, intime oplevelser med sin partner, er det for eksempel nemmere at være kærlige over for hinanden i andre sammenhænge. Det forklarer psykolog, Stine Sulen:

Sex og intimitet er de områder, der adskiller parforhold fra andre vigtige relationer i vores liv. Du kan have andre vigtige personer i dit liv, men din partner er den eneste, du deler denne type intimitet med. Derfor er det vigtigt, at man også investerer i den seksuelle del af parforholdet og ikke tager det for givet.


Sådan tilmelder du dig:

For at komme i betragtning til Mission Bedre Sexliv skal I besvare et kort spørgeskema. Spørgsmålene omhandler blandt andet de seksuelle udfordringer, som I oplever i jeres parforhold og sexliv. Oplysningerne bruger vi til at udvælge par med seksuelle udfordringer, som vores eksperter mener de kan vejlede og afhjælpe.

Tilmeldingen er afsluttet

Tilmeldingen er åben fra den 31/10/2019 til og med den 15/11/2019. De 10 par, der bliver udvalgt, får besked senest den 30/11/2019 via den oplyste mailadresse.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk