Norsk talende kundeservicemedarbejder

Skandinavisk førende webshop, Sinful, søger Norsk talende kundeservicemedarbejder.

Er du serviceminded ud over det sædvanlige. Brænder du for at give unikke, omsorgsfulde kundeoplevelser og sætter du en ære i at udføre kundeservice i topklasse? Så er du netop den kollega vi står og mangler.

Om jobbet:

Som kundeservicemedarbejder hos os, vil du indgå i et skandinavisk team med 5 fuldtidsansatte og 5 studiemedarbejdere, der arbejder ihærdigt på at give vores kunder den allerbedste rådgivning og kundeservice. Vores drøm er at inspirere og hjælpe så mange mennesker som muligt til et bedre sexliv, hvilket er vores motivation og drivkraft i hverdagen.

Dine arbejdsopgaver:

Dit hovedfokus vil være vores Norske kundeservice pr. telefon og mail, samt lettere administrative opgaver. Du skal have et højt servicegen, da du også bliver en vigtig brik i at understøtte resten af vores organisationen med praktisk opgaveudførelse. Passion for den gode kundeoplevelse er et must og du skal brænde for at yde den absolut bedste kundeservice, så vi altid stræber efter at få fantastiske kundebedømmelser.

Dine kvalifikationer:

- Du skal have kundeserviceerfaring fra telefon og mail samt et servicegen i topklasse.
- Vi forventer at du kan kommunikere ubesværet omkring sex og sexlegetøj.
- Du har flair for IT og er indstillet på at lære nye systemer.
- Du skal være smilende, rummelig, udadvendt og fleksibel.
- Du har en god forretningsforståelse og ved at kundeservice er vigtig brik heri.
- Du er en teamplayer der arbejder koncentreret og ihærdigt for at give unik kundeservice.
- Du skal kunne flydende Norsk i såvel skrift samt tale, og forstå Svensk, Dansk og beherske Engelsk på samtaleniveau.

Om Sinful:

Sinful er Skandinaviens største E-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Vi har en udpræget vindermentalitet, sætter barren højt og driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Kina – og har netop lanceret en international europæisk shop på engelsk. Vi fylder 10 år i år og omsætter for et trecifret millionbeløb. Vi har modtaget Børsens Gazellepris de sidste 3 år, fik E-Handelsprisen, Årets E-ner i 2017 samt E-Handelsprisen Bedste Eksport-Case i 2018.

Du vil få knap 80 ambitiøse kollegaer, der lægger vægt på, at hverdagen skal være sjov og lærerig, og hvor deltagelse i sociale arrangementer uden for arbejdstiden er noget, vi værdsætter. Vi er innovative og arbejder hver dag på at inspirere danskerne samt vores nordiske og europæiske naboer til mere kærlighed, intimitet og leg. Det er derfor vigtigt for os, at du har humor, et åbent sind og en legende natur.

Praktisk info:

Antal timer/uge: Fuld tid.
Forventet tiltrædelse: Snarest muligt.
Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler løbende så send din ansøgning hurtigst muligt.
Arbejdssted: On-site i Højbjerg ved Aarhus.
Ved spørgsmål kontakt Head of Operations, Marianne Nissen på marianne.nissen@sinful.eu
Send din ansøgning sammen med relevante bilag og evt. referencer til: job@sinful.dk
Emnefelt i mail: "Kundeservice".
KUN ansøgninger, der sendes pr. mail, tages i betragtning.