Odeco Balls Duo
Odeco Balls Duo
129,00 kr
Læg i kurv
Odeco Balls Duo Sort
Odeco Balls Duo Lyserød

Odeco Balls Duo

4.8 (1)
129,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Odeco Balls Duo er et lækkert sæt bækkenbundskugler er til dig, der gerne vil i gang med at træne din bækkenbund. Bækkenbundstræning anbefales af både gynækologer, jordemødre og sexologer, og ved at træne dine bækkenbundsmuskler kan du opnå større følsomhed i skeden og mere sexlyst, og dermed få endnu bedre sex. 

Odeco Balls Duo bækkenbundskugler har indbygget geisha-kugle, som roterer, når du bevæger dig. Geisha-kuglens rotationer gør din bækkenbundstræning ekstra stimulerende, fordi kroppen holder ekstra godt fast om kuglen, når tyngdepunktet skifter. Det betyder, at du hurtigere får strammet din bækkenbund op. 

Sådan bruger du Odeco Balls Duo bækkenbundskugler:
Bækkenbundskuglen føres op i skeden, hvorefter du klemmer omkring den, som når du laver almindelige knibeøvelser. Vi anbefaler, at du smører kuglen ind i lidt vandbaseret glidecreme, da det gør den nemmere at føre op. 

Når du er færdig med træningen trækker du nemt kuglen ud igen ved at trække blidt i snoren. 

Obs! Kvinder, der har født, der har en nedsunken eller tilbageliggende livmoder samt kvinder, der har fået livmoderen fjernet anbefales i stedet at bruge Odeco Balls Single. 

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
KUGLENS DIAMETER: 3,5 cm.
LÆNGDE På DE TO KUGLER TILSAMMEN: 9 cm.
TOTALLÆNGDE: Ca. 16,5 cm.
VÆGT: 68 g.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 14031.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Balls

Virker til at være et ok kvalitets produkt, hold-ved-snoren er llidt for kort, og så skal man nok have lidt flere kugler i rækken før det får rigtig effekt.

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk