OVO

Ovo er et sexlegetøjsbrand, der kombinerer avanceret teknologi med innovative, prisvindende designs. Ovos designs er kendetegnet ved at de er enkle og indbydende, og materialerne er altid i høj kvalitet. Med Ovo får du lydsvagt og kraftfuldt legetøj, der også kan nydes under bruseren. 

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 1 produkter
Du har set 1 af 1 produkter

Ovo - Prisvindende design og høj kvalitet

Ovo kombinerer avanceret teknologi og lækkert design

Kender du det tyske brand Ovo? Hvis ikke er det på tide, at I bliver introduceret for hinanden. Ovo er nemlig et utroligt godt bekendtskab, der kan bringe dig masser af glæde og mange timers nydelse. Eventyret om Ovo startede i Berlin i 2007. Stifterne af brandet ønskede at forene et innovativt design med teknologisk funktionalitet. Produkterne skulle afspejle det moderne Berlin som storby, netop ved både at være teknologisk avancerede og æstetisk smukke. Det lykkedes i den grad, og Ovo er nu en af de mest populære producenter af sexlegetøj i verden.

Ovo blev for alvor kendt ved eroFame showet i 2012. De mange deltagere kunne ikke få øjnene væk fra Ovos stand. Den stod knivskarpt blandt de mange konkurrenter og havde et futuristisk look, der vakte opsigt. Det knivskarpe og futuristiske look kendetegner stadig Ovos sexlegetøj. Som noget helt unikt har alle produkterne fra Ovo enten vundet eller er blevet nomineret til den internationale designpris Red Dot Award. Den anerkendelse er tidligere kun blevet givet til store brands som Dyson og Mercedes Benz, så det er i den grad et skulderklap til tyske Ovo og et stort skridt for sexlegetøjsbranchen. For med brands som Ovo er det tydeligt at se, at sexlegetøj i højere grad er ved at blive anerkendt for deres kvalitet, innovation og design - og heldigvis for det.

Ovo giver dig skønne vibrationer

Uanset om du er mand eller kvinde, single eller i et forhold, har Ovo et produkt til dig, der kan tage din nydelse op til nye højder. Fælles for produkterne er, at de har et enkelt og indbydende look, de er produceret af kvalitetsmaterialer, og så er de lydsvage og kraftfulde. Ovo er særligt kendt for deres penisringe med vibrator. En af de mest populære penisringe er Ovo B6, hvis klassiske og enkle design tiltaler alle. Ovos penisringe kan både bruges af mænd til at få en kraftigere erektion og en længerevarende sexoplevelse, men de er også særdeles velegnet til par, da begge parter kan nyde godt af de skønne vibrationer under sex.

Ovo har også mange produkter i deres sortiment til kvinder. Deres bullet- og klitorisvibratorer giver intens ydre stimulation og kan både bruges til sololeg samt sammen med en partner under et frækt forspil. Hvis du foretrækker indre stimulation, tilbyder Ovo dig flere forskellige rabbit- og dildovibratorer, der med sikkerhed vil give dig ekstra dybe orgasmer og efterlade dig åndeløs. Ligegyldigt hvilket stykke sexlegetøj fra Ovo du vælger, vil du hurtigt kunne fornemme, at produkterne føles lige så godt, som de synes.

Ovo - Lang levetid og høj kvalitet

Levetiden på sexlegetøj varierer, men ligesom med alle andre produkter kan man sige, at jo højere kvaliteten er, des længere holder produktet. Alt sexlegetøj fra Ovo har en garanti på hele 15 år. Det er rigtig lang tid for et stykke sexlegetøj, men det understreger bare, at Ovo laver nogle af de allerbedste produkter på markedet. Men selv om produkterne kan holde i 15 år, vil du have lyst til at skifte dem ud, for Ovo har så meget fantastisk sexlegetøj, at du slet ikke kan lade være med at prøve mere end bare ét af dem.

Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt fra Ovo du skal vælge, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi kan svare på alle de spørgsmål, du må have. Skal du have hjælp til at finde en vibrator til konen, kæresten eller din foretrukne sexpartner? Så kan vi hjælpe dig. Men uanset hvilket produkt fra Ovo du vælger, er du sikker på at få et stykke sexlegetøj af den højeste kvalitet og med et unikt design.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk