Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan bruger I en anal kæde

Der findes anal kæder i mange former og størrelser - fælles for de fleste anal kæder er dog, at kuglerne gradvist bliver større, jo længere man bevæger sig mod den ring eller fod, der sidder i enden. Dermed kan I gradvist vænne sig til større og mere fyldig anal stimulation, og I kan selv vælge, hvor mange kugler Ihar lyst til at føre op.

Vi anbefaler, at I starter med en enkelt kugle eller to, så kan I altid føre flere op når modtageren har vænnet sig til følelsen, hvis I har lyst. Den ene af jer kan evt. sprede ballerne og gøre klar til indføring, mens den anden fører kuglerne op.

Inden I starter er det en god ide at smøre både modtageren og anal kæden ind i anal glidecreme, så kædens kugler bliver mere behagelige at føre op.

Nogen mennesker foretrækker bevæge anal kæden mens andre foretrækker, at anal kæden sidder stille under samleje eller onani. Prøv evt. at trække kæden ud under orgasmen for at få en endnu mere intens oplevelse.

Når I er færdige med at bruge anal kæden, skal I rengøre den grundigt med varmt vand. Brug evt. en Sexlegetøjs Rengøring for et endnu bedre resultat. Rengøringen sikrer jer både en god hygiejne og sørger for, at anal kæden er klar næste gang, I får lyst til at lege med den.

Har I brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning, så I kan finde det anal sexlegetøj, der passer jer bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Alle Produkter