Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan bruger I en dildo af glas eller stål

Trods det simple udseende og manglen på vibrationer er dildoer af glas eller stål er faktisk noget af det mest stimulerende sexlegetøj, I kan få. Det skyldes både materialets tyngde og hårdhed, der gør det nemt at målrette stimuleringen. Denne type dildoer er særligt gode til stimulation af g-punktet og prodtata, så I kan opnå dybe og intense orgasmer sammen. Derudover er de noget af det mest holdbare sexlegetøj, der findes. Men hvordan bruger man bedst en glas- eller ståldildo, så man får mest ud af den?

Nedkøl eller opvarm jeres dildo inden brug

En af fordelene ved en dildo af stål eller glas er, at I kan nedkøle eller opvarme den inden brug. De høje eller lave temperaturer vil intensivere jeres orgasmer og give jer en helt anden form for stimulation end den, I er vant til. Hvis I ønsker at varme dildoen, lægger I den blot i en skål med varmt vand i ca. 10 minutter. Hvis I hellere vil afkøle dildoen, kan I lægge den i køleskabet, ligeledes i 10 min. Uanset om I opvarmer eller afkøler dildoen, så husk at passe på og sørg for, at temperaturen ikke bliver for høj eller lav. Test altid om temperaturen passer jer, ved at holde dildoen imod indersiden af underarmen, inden I bruger dildoen intimt.

Vi anbefaler, at I bruger en silikonebaseret glidecreme sammen med dildoer af glas eller stål , da det både vil gøre oplevelsen bedre og gøre dildoen mere behagelig at føre op.

Bevægelser

Dildoer af stål og glas har en god tyngde, der pirrer bækkenbundsmusklerne på en anden måde end en normal dildo. Derfor kan små bevægelser ha' en stor indvirkning og give stor nydelse. Hvis det er første gang, I skal bruge en dildo af stål eller glas, kan det være en fordel at vælge en smal og glat model.

Ønsker I mere stimulation, kan I vælge en dildo med struktur og f.eks. prøve at dreje rundt, når I har ført den op. Rotationerne kan give en blid og tilfredsstillende stimulering og en fantastisk følelse imod skedevæggen. I kan også rokke dildoen lige så stille frem og tilbage, så den rammer de mest erogene zoner.  

Alle Produkter

Filter

6 vare(r)

6 vare(r)