Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan bruger I en penisring

En almindelig penisring kan både påføres inden erektionen og når penis er erigeret. Hvis I bruger en ring, der både skal sidde omkring penis og pung, anbefaler vi dog, at du påfører ringen inden erektionen, da den eller kan være svær at få på plads. Det kan være en fordel at bruge glidecreme inden ringes sættes på, da det kan gøre påføringen mere behagelig og glidende. Hvis I bruger en alm. penisring skal ringen sidde ved roden af penis - hvis I bruger en penisring til både penis og pungen, skal ringen forsigtigt føres ned under pungen og over penis, så den til sidst sidder ved penisroden og bag pungen.

En penisring kan bruges så længe, den er behageligt at ha' den på. Som tommelfingerregel siger vi dog, at den ikke bør sidde på i mere end ca. 20 minutter af gangen. Den nemmeste måde, I kan finde ud af, hvor længe han kan ha' penisringen på, er ved at prøve jer frem. Nogen mænd vænner sig til følelsen af ringen med det samme, mens andre skal prøve ringen et par gange, før de har vænnet sig til følelsen. Oplever han det mindste ubehag mens han har penisringen på, skal I omgående fjerne ringen. 

Husk at rengøre penisringen efter brug, så den er ren næste gang I skal bruge den. Rengøring forlænger desuden penisringens levetid. I rengør ringen med varmt vand og evt. en Sexlegetøjs Rengøring for et endnu bedre resultat.

Har I brug for mere hjælp?

Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk, hvis I har brug for råd og vejledning. 

Alle Produkter

Filter

6 vare(r)

6 vare(r)