Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan vælger I den rigtige anal plug

Når I skal finde ud af hvilken anal plug, der passer jer, er det godt at overveje, hvilken størrelse I bedst kan lide, hvilken form den skal ha' og hvilket materialet, I foretrækker. Læs mere om de ting, I bør overveje, nedenfor:

Form

Der findes flere forskellige designs indenfor anal plugs men de fleste har et kegleformet design, med en forholdsvis spids top, der gør den nemmere at føre anal plug'en ind. Anal plugs har ofte en smallere stilk, der gør det nemmere for kroppen at holde på pluggen plads, og i bunden er der enten en fod eller en ring - også kaldet en 'stopper' - der gør den nem at styre og som sikrer, at plug'en bliver der, hvor den skal være. Husk altid at bruge godt med glidecreme inden I bruger anal sexlegetøj og brug gerne glidecremen på både modtageren og legetøjet, da kroppen ikke producerer naturligt glidemiddel analt. Start forsigtigt ud og slap godt af inden I begynder, så I får den bedste oplevelse.

Størrelse

Det er en fordel at vælge en begynder anal plug, der er mindre i størrelsen, hvis I vil eksperimentere med anal sexlegetøj for første gang. Så kan I starte stille og roligt ud og evt. vælge en større anal plug eller anal vibrator senere. Hvis I gradvist vil vænnes til større og mere fyldig stimulation kan I naturligvis også vælge et anal plug sæt, der indeholder anal plugs i forskellige størrelse, som f.eks. Liquorice Dip

Materiale

Fleksible materialer, som f.eks. silikone, giver en blød og lækker oplevelse og det er derfor velegnet til begyndere og let øvede. Derudover er silikone nemt at rengøre og det opvarmes hurtigt til kropstemperatur.

Hårdere materialer som f.eks. ABS plast, glas og stål gør det nemmere at målrette stimulationerne. Anal plugs af stål eller glas har også en god og pirrende tyngde, ligesom de kan også afkøles og opvarmes. Vi anbefaler, at I altid tester temperaturen på jeres anal plug mod undersiden af en underarm, inden I fører den op.

Ønsker I ekstra stimulation kan I også vælge en anal plug med en indbygget geishakugle, der roterer, når bæreren bevæger sig.

Har I brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning, så I kan finde den anal plug, der passer jer bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Alle Produkter

Filter

7 vare(r)

7 vare(r)