Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan vælger I den rigtige penisring

En penisring er en ring, der hjælper med at holde blodet i penis i længere tid, og dermed giver en mere fyldig og hård erektion. I bruger den ved at sætte ringen omkring penisroden. Ved at bruge en penisring er der også mulighed for, at han kan holde længere og det kan derfor være en fordel at bruge penisringe, hvis han lider af for tidlig sædafgang.

Fordi ringen netop virker ved at stramme omkring penis, er det vigtigt at finde en penisring der hverken er for lille, så den strammer for meget, eller for stor, så den ikke virker. Der findes både penisringe i hårde materialer og i fleksible materialer, alt efter smag. Uanset hvilken type I foretrækker, men særligt hvis I vælger en penisring i hårde materialer, er det vigtigt at I finder en penisring, der passer i størrelsen.

I kan finde den rigtige størrelse ved at bruge et målebånd eller en snor og måle omkring penisroden. Målet skal skal være tilpas stramt til at det stadig er behageligt. Hvis I foretrækker en ring, der kan bruges omkring penis og pung på samme tid, er det selvfølgelig denne omkreds I skal måle i stedet. Det tal I får frem dividerer I med 3,14 så I får diameteren og kan sammenligne med det tal, der står under 'Detaljer' på produktsiderne. Hvis ikke jeres mål passer præcist med det tal, der står under produktet, anbefaler vi at I runder tallet op for at få den bedste komfort.

Bemærk: Hvis I oplever gener af nogen art, når penisringen bruges, skal I omgående fjerne den, da ringen så ikke har den rette størrelse.

3 forskellige typer penisringe

Overordnet set findes der tre forskellige typer penisringe, som I kan vælge imellem. Der findes den klassiske og enkle penisring uden vibrator, der er god at starte ud med. Derudover findes der penisringe med vibrator, der kan glæde her begge, samt penisringe til både penis og pungen. Penisringe, der sættes om både penis og pungen er velegnet til jer, der i forvejen har erfaring med penisringe. Alle tre typer penisringe kan bruges til onani så vel som til samleje.

Har I brug for mere hjælp til at finde den rigtige penisring?

Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk, hvis I har brug for råd og vejledning, når I skal finde den penisring, der passer jer bedst.

Alle Produkter

Filter

4 vare(r)

4 vare(r)