Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan vælger I en anal vibrator

En anal vibrator er et godt og pirrende supplement til både onani, forspil og samleje, såfrem I husker at bruge rigeligt med glidecreme. Glidecreme er nemlig et must for en god oplevelse, da kroppen ikke danner naturlig glidemiddel bagtil. Når I skal vælge en vibrator til anal stimulation, er det vigtigt at I vælger en vibrator, der er udviklet specielt til anal brug. På den måde er I nemlig sikre på, at vibratoren har en fod eller et håndtag, der gør, at den bliver, hvor den skal være, samt at den er desuden formet, så den passer til anal stimulation. Dermed undgår I evt. ubehag og at den i værste fald sidder fast. Når I skal vælge en anal vibrator er der tre ting, I bør overveje:

Form

I vil muligvis foretrække en anal vibrator, der har lidt eller ingen struktur i overfladen, hvis det er første gang I eksperimenterer med anal stimulation. En glat anal vibrator kan nemlig være nemmere at vænne sig til i starten. Så kan I altid vælge en anal vibrator med større eller mere udpræget struktur, når I har vænnet jer til følelsen og den stimulation, udformningen giver. 

Størrelse

Det er vigtigt at finde en vibrator i en størrelse, der passer jer, så I sikrer, at I får en god oplevelse.. Hvis I er nye eller let øvede inden for anal stimulation, anbefaler vi, at I vælger en anal vibrator med en lille diameter. Når I har vænnet jer til følelsen af denne, kan I altid vælge en større vibrator på et senere tidpunkt, hvis I ønsker det. Det kan være en god ide at måle, hvor stor og/eller lang en vibrator, I ønsker jer, ved at bruge et par fingre. Hvis I bruger en finger eller to til at måle, hvor stor en anal vibrator I ønsker jer, kan I ved samme lejlighed mærke, om  foretrækker en lige eller en buet vibrator.

Materiale

Ønsker I en anal vibrator i et blødt og fleksibelt materiale, vil I muligvis foretrække en anal vibrator af silikone. De bløde materialer er særligt populære hos folk, der har lidt eller ingen erfaring med anal stimulation. Vibratorer, der er lavet af hårde materialer som f.eks. ABS eller PVC, har den fordel, at de gør det nemmere at målrette stimulationen helt præcist. Vælg evt. en anal vibrator af plast, der er overtrukket med silikone, hvis I ønsker en fast anal vibrator i hårdt materiale, med en blød og lækker overflade.

Har I brug for mere hjælp?

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis I har brug for råd og vejledning. Vi kan hjælpe jer med at vælge den anal vibrator, der passer jer bedst, så I får den bedst mulige oplevelse. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Alle Produkter