Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan vælger I en anal kæde

Når I skal vælge en anal kæde, er der primært to ting, I bør overveje: størrelsen og materialet. Begge dele  vil nemlig være afgørende for den oplevelse, I får med anal kæden. Læs mere om størrelse og materiale nedenfor: 

Størrelse

I kan med fordel vælge en kæde, hvor kuglerne har en lille diameter, hvis I er nye eller let øvede inden for anal stimulation. Har I allerde erfaring inden for området så foretrækker I måske en kæde med en større diameter. Uanset hvilken størrelse, I vælger, så har de fleste anal kæder kugler i varierende størrelser, så I gradvist kan vænne dig til større og mere fyldig stimulation.

Materiale

Ønsker I en anal kæde i et blødt og fleksibelt materiale, bør I overveje en i silikone. Vælger I en anal kæde i PVC eller rustfrit stål vil det give jer en hårdere og mere intens oplevelse. Hvis I senere hen ønsker mere pirrende eller fyldig anal stimulation, kan I prøve en anal vibrator eller en anal dildo.

Har I brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning, så I kan finde det anal sexlegetøj, der passer jer bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk. 

Alle Produkter