GRATIS FRAGT på ALLE ordrer med PostNord til pakkeshop. Bestil inden den 20. december kl. 21 og få din pakke inden jul.
Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan vælger I en anal kæde

Når I skal vælge en anal kæde, er der primært to ting, I bør overveje: størrelsen og materialet. Begge dele  vil nemlig være afgørende for den oplevelse, I får med anal kæden. Læs mere om størrelse og materiale nedenfor: 

Størrelse

I kan med fordel vælge en kæde, hvor kuglerne har en lille diameter, hvis I er nye eller let øvede inden for anal stimulation. Har I allerde erfaring inden for området så foretrækker I måske en kæde med en større diameter. Uanset hvilken størrelse, I vælger, så har de fleste anal kæder kugler i varierende størrelser, så I gradvist kan vænne dig til større og mere fyldig stimulation.

Materiale

Ønsker I en anal kæde i et blødt og fleksibelt materiale, bør I overveje en i silikone. Vælger I en anal kæde i PVC eller rustfrit stål vil det give jer en hårdere og mere intens oplevelse. Hvis I senere hen ønsker mere pirrende eller fyldig anal stimulation, kan I prøve en anal vibrator eller en anal dildo.

Har I brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning, så I kan finde det anal sexlegetøj, der passer jer bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk. 

Alle Produkter