Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan vælger I en dildo af glas eller stål

Når I skal vælge en dildo af glas eller en dildo af stål, så er tyngden og størrelsen på dildoen en væsentlig faktor, ligesom også udformningen er afgørende for den oplevelse I får med dildoen. Er det første gang I skal bruge en glas eller stål dildo vil I måske foretrække en smallere, lidt lettere og glat dildo, da det så vil være nemmere at vænne sig til følelsen. Ønsker I i stedet mere intens stimulation eller mere tyngde kan I i stedet vælge en struktureret dildo og/eller en med mere struktur.

Stål og glas dildoer har en hårdhed, der gør dem ideelle til dyb og målrettet stimulation og flere af de stål og glas dildoer vi har i shoppen, er udformet så de både kan bruges til stimulation af g-punktet og prostata.  

TIP: Prøv at opvarme eller afkøle jeres glas- eller stål dildo, inden brug. Uanset om I vælger at nedkøle eller opvarme dildoen, anbefaler vi, at I kun gør det i ca. 10 minutter samt at I tester temperaturen på indersiden af underarmen, inden I bruger dildoen intimt.

Sådan rengør I en stål- eller glas dildo

God hygiejne er vigtigt, især hvis dildoen bruges analt. Derfor bør I altid rengøre dildoen grundigt efter brug, på den måde sikrer I jer også, at dildoen er klar til brug næste gang I har lyst til at bruge den. Dildoer i glas og stål er meget nemme at rengøre: I vasker dem bare grundigt med varmt vand og et par sprøjt Sexlegetøjs Rengøring, der har en antibakteriel virkning.

Har I brug for hjælp til at vælge en dildo?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning så I kan finde den dildo, der passer jer bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Alle Produkter

Filter

5 vare(r)

5 vare(r)