Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan vælger I den rigtige Magic Wand

Magic Wands er kendt for deres kraftige vibrationer og den store nydelse både kvinder og mænd kan få af dem. For at kunne finde den Magic Wand, der passer bedst til jer, bør I overveje om den skal være vandtæt eller ej, hvilken strømtype og størrelse I bedst kan lide, samt hvor kraftig den skal være. Det kan også være en fordel at undersøge, hvilke muligheder der er for tilbehør. Læs mere om de forskellige valg nedenfor:

Størrelse

Der findes både store og mindre Magic Wands og uanset hvilken størrelse I vælger, vil I få en kraftfuld og effektiv vibrator, der med sikkerhed vil skabe stor glæde. Størrelsen kan dog være vigtig, afhængig af hvad I vil bruge wanden til og sammen med. Hvis I også vil bruge den til kropsmassage, foruden intimmassage, kan det være en fordel at vælge en stor Magic Wand.

Hvis I vil den sammen med forskelligt tilbehør, bør I undersøge, hvilken størrelse Wand, det tilbehør I har lyst til, passer til. De store Magic Wands er f.eks.LELO Smart Wand LargeFairy OriginalWand Essentials 7 speedWand Essentials 6 SpeedWand Essentials 2 speed og Passion Pointer. De mindre Magic Wands er f.eks.: LELO Smart Wand MediumBodywand MidnightTwizzle TriggerFairy Mini Opladelig og Fairy Mini.

Strømtype

Overordnet set findes der Magic Wands med tre forskellige typer strøm: Wands kan enten være batteridrevne, opladelige eller med ledning. Typisk vil de batteridrevne være billigst at anskaffe og I kan altid få de batterier, I har brug for, her i Sinful.dk-shoppen. Batteridrevne Magic Wands giver jer en stor bevægelsesfrihed og I kan bruge dem uanset hvor I befinder jer. Deres begrænsning er dog, at de ikke er helt så kraftfulde som de wands, der tilsluttes stikkontakten og at I kan risikere at løbe tør for strøm.

Opladelige Magic Wands giver jer samme bevægelsesfrihed som de batteridrevne, efter opladning. Opladelige Magic Wands er som regel dyrere at anskaffe end de batteridrevne, til gengæld slipper I for at skulle købe nye batterier og som regel vil de opladelige vibratorer være mere lydsvage.

Magic Wands der tilsluttes stikkontakten giver jer de kraftigste vibrationer, af alle typer Magic Wand, og I kan nyde dem lige så længe, I har lyst. Dog skal I være i nærheden af en stikkontakt, for at kunne bruge dem.

Vandtæt eller ej

Der findes både batteridrevne og opladelige Magic Wands i vandtætte udgaver, så hvis I vil bruge jeres Magic Wand under bruseren eller til ekstra våde lege, bør I vælge en af disse typer. Wands, der tilsluttes stikkontakten, vil derimod aldrig kunne være vandtætte. I kan se om en wand er vandtæt eller ej, på produktsiden, under fanebladet 'Detaljer'.

Muligheder for tilbehør

Der findes forskellige former for tilbehør, alt efter om hvilken størrelse Magic Wand, I vælger, men udvalget er størst til de store. Til de store Wands kan I f.eks. få et rabbit tilbehør, der tryller wanden om til en kraftfuld rabbit vibrator, et g-punkts tilbehør udviklet til g-punkts stimulation og et 3teez tilbehør, der både stimulerer hendes klitoris og g-punkt, samtidig med at hun får anal stimulation.

Hvilken Magic Wand vibrerer kraftigst?

For at I kan danne jer et indtryk af, hvor kraftige de forskellige Magic Wands er, har vi listet de mest populære vibratorer nedenfor. Den øverste er den mest kraftige; den nederste er den mindst kraftige. Husk, at Magic Wand vibratorer er nogle af de mest kraftfulde vibratorer, der findes. Derfor er den mindst kraftige Magic Wand ligger stadig i toppen, når det gælder vibratorer generelt. Fairy Original Massage Wand er både den kraftigste Magic Wand og en af de kraftigste vibratorer på markedet generelt. Efter den kommer Fairy Mini Massage Wand på en andenplads. På tredjepladsen kommer Fairy Mini Opladelig, efterfulgt af Wand Essentials 7 speed og Wand Essentials 2 speed. Sidst, men på ingen måde mindst, har vi LELO Smart Wand Large.

Har du brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning så I kan finde det sexlegetøj, der passer bedst. til jer Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Alle Produkter

Filter

5 vare(r)

5 vare(r)