PicoBong

PicoBong er et nyt og moderne sexlegetøjsbrand og tilbyder en bred vifte af lækkert designet sexlegetøj til intens og varierende stimulation. Og så er det til priser, der er overkommelige. Produkterne er perfekte i størrelsen til at tage med på weekendtur, hotelophold eller lignende – enten alene eller med din partner.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 1 produkter
Du har set 1 af 1 produkter

PicoBong - farverigt og luksuriøst svensk sexlegetøj

Hvem er PicoBong?

Det er meget muligt, at du endnu ikke har stiftet kærligt bekendtskab med pangfarvede PicoBong, men du har helt sikkert hørt om dem, der står bag. PicoBong er et sub-brand, som hører under det yderst populære, skandinaviske LELO, der har specialiseret i at designe smagfulde og innovative seksuelle produkter.

LELO blev grundlagt i Sverige tilbage i 2003, og er en af verdens førende producenter af sexlegetøj og livsstilsprodukter. Kvalitet, funktionalitet og originalitet er i højsædet hos vores nordiske naboer, og PicoBong sub-brandet, som kom til i 2011, er naturligvis ingen undtagelse.

LELO producerer produkter til samtlige private label kollektioner fra hovedsædet i Stockholm, og der må ligegodt være fart på de svenske samlebånd, for PicoBong og de resterende produktlinjer under LELO bliver eksporteret til og solgt på over 40 internationale markeder, der strækker sig fra San Jose over Sydney og til Shanghai.

PicoBong produkterne er det helt perfekte sted at starte, hvis man endnu ikke har erfaring med erotiske gadgets. De stilfulde, vibrerende styles emmer langt væk af kvalitet, livsglæde, lyst og leg. Og hvem drømmer helt ærligt ikke om at give sexlivet lidt ekstra funky kulør i ny og næ?

Vandtætte vibrationer

PicoBongs produkter er særligt stærke på vibrations-fronten, og derfor er de særligt ideelle for dig, der er på udkig efter et effektivt allround stykke legetøj, som, som både kan stimulere dig indvendigt og udvendigt.

PicoBongs Zizo dildo vibrator et super stilfuld og særligt velegnet til G-punkts stimulation, da den er designet med en krum form, så den ikke kan undgå at pirre dit indre orgasme spot. Zizo er fremstillet i 100 % ftalatfri silikone og ABS-plast, der giver den fløjlsblød og lækker overflade til maksimal nydelse. Vibratoren har hele 12 niveauer der styres hurtigt og nemt ved hjælp af knapperne på skaftet, og så er den både yderst lydsvag og vandtæt, så du nyde den i badet.

Vil du have ekstra avanceret indvendig stimulering, så tjek PicoBongs G-punkts vibrator ud. Den har som bonus en funktion, der får vibrationerne til at pulsere i lækre bølger frem og tilbage fra spids til bund. Ligesom Zizo har Moka hele 12 vibrationsniveauer og kan ligeledes tåle at komme med på en fræk tur under bruseren eller i karbadet. Vi foreslår, at du bruger LELOs egen testvindende, vandbaserede glidecreme, når du leger med PicoBong. Den er både allergivenlig, og gør oplevelsen endnu mere glat og forførende.

Blowholes og anal plugs

Er du erfaren sexlegetøjs bruger, og har du lyst og mod på at eksperimentere med anal leg, så har PicoBong selvfølgelig også designet en vibrator til numsen. Tano 2 er en anatomisk korrekt anal plug med intense vibrationer, der både kan bruges af mænd og kvinder. Vælg mellem de 12 vibrerende funktioner, og pir dig selv bagi med milde, kraftige eller pulserende svingninger til du eksploderer i klimaks.

PicoBongs bestseller til mænd fortjener absolut også et mention. Den lirede PicoBong Blowhole er nemlig en app-styret masturbator, der tager hans onani oplevelse til svimlende nye højer. Blowhole kilder og kæler for hans penishoved og glans indtil han ikke kan holde orgasmen tillbage længere. Han kan nyde den solo eller invitere sin (sex)partner med i legen, og lade hende eller ham styre klimaks på afstand via appen. Blowhole har 6 forskellige vibrationsmømstre at vælge imellem, og som bonus har hvert enkelt niveau sit helt eget musiknummer, der afspilles automatisk, når legen sættes i gang. Musiknumrene kan ligesom vibrationerne styres (og skrues op, ned eller slukkes) ved hjælp af smartphone.

På vores shop finder du Danmarks ubetingede største og bedste udvalg af LELO og PicoBong. Bestil dit legetøj i dag, og tag dit sexliv til næste niveau.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk