Pleasure Sex Toy Sæt
Pleasure Sex Toy Sæt
349,00 kr
Pleasure Sex Toy Sæt – Det perfekte begynder sæt
Pleasure Sex Toy Sæt – Det perfekte begynder sæt
Pleasure Sex Toy Sæt – Det perfekte begynder sæt
Pleasure Sex Toy Sæt – Det perfekte begynder sæt
Pleasure Sex Toy Sæt – Det perfekte begynder sæt
Pleasure Sex Toy Sæt – Det perfekte begynder sæt
Pleasure Sex Toy Sæt – Det perfekte begynder sæt
Pleasure Sex Toy Sæt – Det perfekte begynder sæt
Pleasure Sex Toy Sæt
Pleasure Sex Toy Sæt
Pleasure Sex Toy Sæt
Pleasure Sex Toy Sæt
Pleasure Sex Toy Sæt

Pleasure Sex Toy Sæt

4.0 (5)
349,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Vil I eksperimentere med sexlegetøj og blid bondage? Så er Pleasure Sex Toy Sæt er det perfekte sæt til jer. Pleasure Sex Toy Sæt indeholder nemlig alt, hvad I skal brug for at udforske hinanden og opnå større nydelse sammen.

Med Pleasure Sex Toy Sæt får I: 

Et pirrende vibrator æg med trinløse vibrationer. Ægget styres med fjernbetjening og med dén i hånden har I fuld kontrol over hinandens nydelse. Ægget er 5,3 cm langt og har en diameter på 2,4 cm. Ledningen imellem ægget og fjernbetjeningen er 50 cm. lang.

Et blindfold, der får jeres berøringer til at føles mere intense, når synssansen sættes ud af spil og de andre sanser vækkes til live. Blindfoldet er lavet i kunstlæder, der har en blød bagside og fordi den har en elastisk strop, passer blindfoldet til en omkreds på 49 - 76 cm.To manchetter i 5,5 cm bred kunstlæder, der har en blød bagside. Manchetterne er justerbare fra 13,5 cm. til 23 cm.

En penisring med vibrator, der er meget fleksibel og passer mænd i næsten alle størrelser. Ringens vibrationer gør oplevelsen mere intens, når I nyder hinanden.

En dildo vibrator med en bølget overflade og en diameter på 2,3 - 3,7 cm. Dildo vibratoren har trinløse vibrationer og den kan både nydes vaginalt og analt. Husk at den nederste "bule" fungerer som stopper, så den ikke smutter fra jer.

Et sæt lystkugler, der hver har en pirrende geisha kugle indvendigt som bevæger sig, i takt med dine bevægelser. De 55 g tunge kugler har en diameter på 3 cm og fordi de både har en glat overflade og en strop, er de nemme at føre op og tage ud.

Et fleksibelt og pirrende penis sleeve med dupper, der giver en mere intens følelse under samleje. Sleevet er 11,2 cm. langt og har en indvendig diameter på 3 cm.

En bølget, sort anal plug med håndtag, der kan bruges af både ham og hende. Anal plug’en er 2,5 - 3 cm bred. 

En kort, hjerteformet pisk til kærlige smæk og forførende berøringer. I piskens anden ende er der en blød og pirrende fjer, der er perfekt til kildende strejf over hele kroppen. 

To brystklemmer i metal, der kan justeres alt efter hvor stort tryk man ønsker. Begge brystklemmer er pyntet med en lille bjælde, der kan høres hver gang bæreren bevæger sig.

Forfør hinanden og leg jer til mere intense seksuelle oplevelser sammen, mens I bruger dette Pleasure Sex Toy Sæt. 

Vi anbefaler, at I bruger en god vandbaseret glidecreme med alle de produkter fra sættet, der bruges indvendigt. 

Detaljer

MATERIALE: Kunstlæder, ABS-plast, TPE, TPR, silikone, elastik og metal, bomuld og elastik.
MÅL:
VIBRATORÆG: 5,3 cm. i længden og 2,4 cm. i diameteren. Ledningen er 50 cm. lang
PENISSLEEVE: 11,2 cm langt og 3 cm i diameter (fleksibelt materiale)
BLINDFOLD: 49-76 cm. i omkreds.
DILDO VIBRATOR: 18,5 cm lang og 2,3-3,7 i diameter.
LYSTKUGLER: 3 cm. i diameter og 55 g i vægt. 
PENISRING: 2,1 cm i indvendig diameter (kan strækkes så den passer de fleste mænd). Batterier medfølger.
ANAL PLUG: 7,5 cm. kan føres ind. Den er er 2,5-3 cm bred.
MANCHETTER: 13,5-23 cm. i omkreds og 5,5 cm. i bredden.
BATTERIER: Sættet bruger 3 x AA-batterier (medfølger ikke).

VARENUMMER: 13697.
Anmeldelser
3.9
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Super fint begynder sæt

Det er nyt for os med piske, håndjern og brystklemmer. Vi er rigtig glade for dette begynder sæt. Super indpakning, dejligt at der er så mange forskellige ting i. Generelt bare en fin pakke til prisen. Vi er i gang med at kigge efter mere, til flere frække lege ☺ Læs mere

-
5 4 1
Dejligt starter sæt for os

Min mand og jeg købte dette sæt da vi ikke rigtigt havde de helt store erfaringer med bondagelege. Og vi er helt vilde med sættet og synes der er rigtig mange muligheder. Vi har prøvet at bytte lidt roller undervejs. Det er en ny spændende verden som vi kun lige er begyndt på. :) Læs mere

-
5 5 1
Godt begynder sæt

Super fint begynder sæt til prisen. Godt hvis man ikke rigtig ved hvad man er til og gerne vil prøve lidt forskelligt. Fed detalje med pisk og fjer i en ;)

-
5 4 1
God start.

Fint begyndersæt der kan give en god idé om hvad man har lyst til at lege med. Nok ikke den bedste kvalitet men et fint lille udvalg. En lille brugsanvisning med forslag ville være en god idé at vedlægge. Læs mere

-
5 3 1
-

Er et fint start produkt og til os der aldrig rigtig har gjort os i noget før. Synes dog ikke kvaliteten er særlig god - virker lidt som noget billigt materiale. Derudover ville det også have været godt med en forklaring på de forskellige ting.. Læs mere

-
5 3 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk