Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Praktikant

Danmarks fedeste praktikplads - En unik mulighed


Drømmer du om at arbejde hos en super spændende international webshop, og elsker du tanken om at arbejde online, fokuseret og nørdet?

Så har vi Danmarks fedeste praktikplads til dig!

Sinful er Skandinaviens største e-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Vi driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland, og vi vandt den prestigefyldte Børsens Gazellepris i 2015 og igen i 2016.

Vi har gang i flere spændende digitale projekter, og søger altid ambitiøse og dygtige praktikanter med rockstar potentiale.

Sinful er en dynamisk virksomhed med over 40 ansatte. Vi er innovative, og vores koncepter som ”Danmarks Frækkeste By”, ”Kalorieberegneren” og ”Danmarks Frækkeste Navne” er blevet kendte i de danske medier.

Vi arbejder hver dag på at inspirere danskerne og vores nordiske naboer til mere kærlighed, intimitet og leg, så det er vigtigt for os, at du har humor, et åbent sind og en legende natur.

Uanset om du læser til Markedsføringsøkonom, Multimediedesigner eller tager en Professionsbachelor, skræddersyer dit praktikophold inden for områderne: 

•    Marketing, SEO, Adwords, PR og mediesamarbejde
•    Digitalt arbejde
•    Research, analyser og afrapportering

Det vigtigste for os er, at du er sulten efter at lære og brænder helt igennem for ét område, hvad enten det er ideudvikling, marketing, UX, video, sociale medier, grafik eller indhold. Det er ikke mindst vigtigt, at du kan bringe din passion fra tanke til handling.

Vi vil elske at se eksempler på dit tidligere arbejde/projekter/opgaver samt høre dine tanker omkring, hvordan du vil flytte Sinful og være med til at skabe fede resultater.

Praktisk info
•    Periode: 4-6 måneder (med mulighed for efterfølgende ansættelse for den rigtige person).
•    Arbejdssted: Åbyhøj, Aarhus.
•    Praktikopholdet er ulønnet.
•    Arbejdstid: 37 timer om ugen (fleksibelt ift. hovedopgave).

Har du spørgsmål, kan du kontakte CEO Tonny Andersen på tonny.andersen@sinful.eu.

Send din ansøgning, dine karakterer og relevante bilag til job@sinful.dk med emnefeltet ”Praktikant”.