Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Vi søger ny praktikant

Danmarks fedeste praktikplads - En unik mulighed

Drømmer du om at arbejde hos en super spændende international e-commerce virksomhed, og elsker du tanken om at arbejde online, fokuseret og nørdet?

Så har vi Danmarks fedeste praktikplads til dig!

Sinful er Skandinaviens største webshop inden for erotiske produkter. Vi sætter barren højt og driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland og er de stolte vindere af den prestigefyldte Børsens Gazellepris i 2015, 2016 og 2017 samt E-handelsprisen i 2017 og 2018.

Vi har gang i flere spændende digitale projekter, og søger altid ambitiøse og dygtige praktikanter med rockstar potentiale.

Sinful er en dynamisk virksomhed med over 80 ansatte. Vi er innovative, og vores koncepter som ”Danmarks Frækkeste By”, ”Kalorieberegneren” og ”Danmarks Frækkeste Navne” er blevet kendte i de danske medier.

Vi arbejder hver dag på at inspirere danskerne og vores nordiske naboer til mere kærlighed, intimitet og leg, så det er vigtigt for os at du har et åbent sind, et godt hoved og er legende natur.

Uanset om du læser til Markedsføringsøkonom, Multimediedesigner eller tager en Professionsbachelor, skræddersyer vi dit praktikophold inden for områderne:
•    Google search (SEO & Adwords)
•    UX arbejde
•    E-mail marketing og dataanalyse

Det vigtigste for os er, at du er sulten efter at lære og brænder helt igennem for ét område, hvad enten det er ideudvikling, marketing, UX, video, sociale medier, grafik eller indhold. Det er ikke mindst vigtigt, at du kan bringe din passion fra tanke til handling.

Vi vil elske at se eksempler på dit tidligere arbejde/projekter/opgaver samt høre dine tanker omkring, hvordan du vil flytte Sinful og være med til at skabe fede resultater.

Praktisk info:
•    Periode: Afhænger af uddannelse (med mulighed for efterfølgende ansættelse for den rigtige person).
•    Arbejdssted: Højbjerg, Aarhus.
•    Praktikopholdet er ulønnet, men vi tilbyder bl.a. gratis frokostordning og mange sociale arrangementer.
•    Arbejdstid: Afhænger af uddannelse og forløb.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Head of Marketing, Thomas Bundgaard Jensen på thomas.jensen@sinful.eu.

Send din ansøgning, dine karakterer og relevante bilag til job@sinful.dk med emnefeltet ”Praktikant”.

Vores nye lokaler