Projektmedarbejder til dataindsamling - tidsbegrænset stilling

Skandinavisk førende webshop, Sinful, søger en projektmedarbejder til vores indkøbsafdeling.

Er du skarp på oprettelse og vedligeholdelse af stamdata? Kan du arbejde systematisk og struktureret? Har du lyst til at sidde sammen med et fantastisk indkøbsteam de næste 6 måneder og være en del af en visionær virksomhed, der har fokus på både faglige kompetencer og menneskelige værdier? Så er det dig, vi leder efter.

Om jobbet:

Vil du være med til at give kunderne den bedste købsoplevelse? Vi ønsker at give vores kunder den bedste vejledning og information når de handler på vores shop. For at komme i mål med det, mangler vi en dygtig medarbejder, der kan hjælpe os med en ny og bedre struktur på alt vores stamdata. Rammerne er sat, så nu skal alle detaljer på vores spændende produkter i systemet. Derfor har vi brug for dig i 6 måneder.

Dine arbejdsopgaver:

Som vores projektmedarbejder er du  i tæt samarbejde med vores projektansvarlige med til at lave et helt nyt system, der på sigt gør vores arbejdsflow nemmere og giver vores kunder en bedre købsoplevelse. Du får ansvaret for, at alle vores 4000 spændende produkter kommer i systemet med rigtig data. Dine arbejdsopgaver bliver:

  • Dataindsamling ved leverandører.
  • Dataindsamling på produkter. Dvs måle, veje og finde alle relevante detaljer om produkterne.
  • Dataindtastning i Excel og Magento.

Dine kvalifikationer:

Du er som person grundig, detaljeorienteret og struktureret. Du har en god selvdisciplin og er tålmodig. Det er naturligt for dig at tage ansvar, og du trives godt i et team. Du arbejder målrettet og er god til at overholde deadlines.

  • Du behersker Office-pakken, specielt Excel​.
  • Du kan lide at have system i tingene.
  • Du taler, læser og skriver flydende dansk og engelsk.

Du vil elske dette job, hvis du:

Vil arbejde i en ambitiøs Gazelle virksomhed i vækst, hvor der er stor mulighed for personlig og faglig udvikling. Tænder på, at dit arbejde har positiv indflydelse på mange menneskers liv. Elsker at arbejde i et højt tempo. Drømmer om at arbejde i et ungt, uformelt team, der knokler for at være de sejeste i branchen. Du har et afslappet og naturligt forhold til sex, samliv og sexlegetøj.

Om Sinful:

Sinful er Skandinaviens største E-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Vi har en udpræget vindermentalitet, sætter barren højt og driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er 9 år gamle og omsætter for et 3 cifret millionbeløb. Vi har modtaget Børsens Gazellepris de sidste 3 år, og fik E-handelsprisen, Årets E-ner, i 2017. Du vil få næsten 70 ambitiøse kollegaer, der lægger vægt på at hverdagen skal være sjov og lærerig, og hvor deltagelse i sociale arrangementer, udenfor arbejdstiden, er noget vi værdsætter. Vi er innovative og vi arbejder hver dag på at inspirere danskerne og vores nordiske naboer til mere kærlighed, intimitet og leg, så det er vigtigt for os, at du har humor, et åbent sind og en legende natur.

Praktisk info:

Antal timer: Fuldtid
Vi tilbyder madordning
Forventet tiltrædelse: Snarest muligt
Ansøgningsfrist: 05/03 - 2018
Arbejdssted: Åbyhøj, Aarhus
Spørgsmål: Kontakt Head of Purchasing Ann Ring på ann.ring@sinful.eu

Send din ansøgning sammen med relevante bilag og referencer til job@sinful.dk
Emnefelt i email: "Projektmedarbejder"
KUN ansøgninger der sendes pr. e-mail tages i betragtning.