Vaginal og Anal Rotator
Vaginal og Anal Rotator
Spar 33%
199,00 kr
Spar 33%
Vaginal og Anal Rotator  1

Vaginal og Anal Rotator

3.3 (1)
299,00 kr 199,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Vaginal og Anal Rotator er til dig, der vil ha' maksimal forkælelse!

Denne dildo vibrator har et roterende hoved, der kan stimulere dit g-punkt. Hovedet kan roterer i begge retninger med tre forskellige, kraftfulde hastigheder så du kan få lige den stimulering du har brug for.

I skaftet  på denne Vaginal og Anal Rotator sidder der fem rækker metalperler, der ligeledes kan rotere i begge retninger med tre hastigheder, så din skede på skønneste vis bliver masseret. 

Som et ekstra plus får du med Vaginal og Anal Rotator også hele syv muligheder for intens anal stimulation. Du kan vælge imellem tre faste vibrations hastigheder, en stigende hastighed og tre pulserende hastigheder, der virkelig kan give dig nydelse. Anal stimulatorens omkreds bliver større, jo længere den føres op og den kan derfor også bruges til træning af den anale muskulatur. 

Er du til ekstra våd leg kan du endda tage Vaginal og Anal Rotator med under bruseren. Den er nemlig 100 % vandtæt, hvilet også gør den lettere at rengøre.

Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med Vaginal og Anal Rotator. Vælg f.eks. Aquaglide Anal, der både kan bruges vaginalt og analt. Husk at rengøre dit sexlegetøj grundigt efter brug så du er sikret en god hygiejne. 

Obs! Vaginal og Anal Rotator bruger 3 stk. AAA-batterier, der sælges separat.

Detaljer

MATERIALE: Silikone.
LÆNGDE: Total længde: ca. 21 cm. Dildoen kan føres 11 cm op mens anal stimulatoren kan føres ca. 10 cm. op.
OMKREDS: Dildoen har en omkreds på 10,5 cm mens anal stimulatoren har en omkreds på 4,3-8,2 cm.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk m.fl.
BATTERIER: 3 stk. AAA-batterier (medfølger ikke)

VARENUMMER: 13474.
Anmeldelser
3.3
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Lækker men svag bag i

Orgasme overhovedet ikke, den er lavet af et fedt materiale og er nemt at rengøre. Dog syntes jeg når det kommer til vagina delen så er den sku slab. Jeg kan overhovedet ikke mærke at den tilstede. den rotere okay, men det er ikke noget at råbe hurra for. Især ikke for 300 kr. Vibrator delen til numsen er det eneste positive jeg kan se. Læs mere

-
5 3 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk