Sex & Mischief Justerbare Håndjern
Sex & Mischief Justerbare Håndjern
99,00 kr
Justerbare Håndjern
Håndjern Justerbare
Justerbare Håndjern

Sex & Mischief Justerbare Håndjern

4.5 (2)
99,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Disse justerbare Sex & Mischief håndjern er helt ideelle til jer, der ønsker at eksperimentere med bondage for første gang.

Sæt dem om håndleddene, og spænd dem med velcrolukningen. De er meget nemme både at få på og af.

Manchetterne er foret med blødt stof indvendigt, og de er derfor meget behagelige at have på og laver de ikke mærker i huden.

Den ene manchet sidder fast på remmen, imens den anden kan klikkes af. Både rem og manchetter er justerbare og kan derfor passe de fleste.

Håndjernene er en del af Sex & Mischief serien, som er produkter specielt designet til jer, der gerne vil eksperimentere med bondage eller BDSM for første gang.

Detaljer

MATERIALE: Prolypropelyn, ABS plast, polyester, polyester velboa og velcro.
JUSTERBAR: Ja.
LÆNGDE REM: Op til 34 cm.
OMKREDS MANCHETTER: Op til 35 cm.
BREDDE MANCHETTER: 5,4 cm.

VARENUMMER: 12968.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Frækt krydderi til natbordsskuffen

Min kæreste og jeg har ofte leget med at binde hinandens hænder fast under sex, men altid kun brugt upraktisk snor eller klodsede bælter i mangel af bedre. Derfor besluttede vi os for at købe et sæt ordentlige håndjern, og det var et rigtig godt valg. Vi fravalgte med vilje de klassiske metalhåndjern, da de virker lidt uhandy ogukomfortable, og det har vist sig at have flere fordele. For det første er disse langt mere behagelige at have på, også i længere tid, og desuden er muligheden for atjustere længden mellem de to løkker, samt at man kan clicke dem fra hinanden rigtig god, hvis man f.eks. skal skifte stilling. Det eneste minus er, at man med lidt arbejdegodt kan åbne dem og komme ud af dem, hvis man virkelig gerne vil. Personligt synes jeg egentlig det er meget rart at man har den sikkerhed, men hvis man virkelig gerne vilvære komplet hjælpeløst låst fast, så skal man måske overveje at købe et andet par. Derudover ingen negative aspekter. Alt i alt et godt køb, der tilføjer en god gangekstra spice til det hele. Læs mere

-
5 4 1
Frækt legetøj

Super frækt legetøj, der ikke genere eller på anden måde er ubehageligt at have på. Passer perfekt til både blød og lidt hårdere leg med håndjern - kan klart anbefales! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk