For tidlig sædafgang

For tidlig sædafgang er noget mange mænd oplever og det er meget mere udbredt, end man lige antager, da det jo er et følsomt emne, som mange ikke taler om. Så bare rolig, hvis du døjer med for tidlig sædafgang, også kaldet for tidlig udløsning, så er du langt fra alene.

Der er flere ting der kan forsage for tidlig sædafgang – både fysiske og psykiske – f.eks. præstationsangst, stress, ekstrem følsomhed og alder. Hvor tidlig sædafgangen finder sted, er meget individuelt. Nogle mænd oplever det inden indtrængning, mens andre oplever det lige efter eller kort efter indtrængning. 

Heldigvis findes der forskellige sexhjælpemidler, der kan hjælpe dig til at opnå et bedre sexliv: F.eks. delay spray, bedøvende kondomer (læs her vores ultimative kondomguide), penis overtræk og penisringe. Læs mere om sexhjælpemidlerne til for tidlig sædafgang nedenfor:

Bedøvende Kondomer 

Bedøvende kondomer er specielle kondomer, der er udviklet til at hjælpe mænd, der oplever for tidlig sædafgang.

Kondomerne indeholder en bedøvende creme, der midlertidigt nedsætter følsomheden i penis og derved forlænger den seksuelle udholdenhed og forsinker sædafgangen.


Foruden den bedøvende creme er selve kondomet med til at nedsætte følsomheden i penis, da den forhindrer direkte kropskontakt under samleje. 

Durex Performa

Delay Spray


Delay sprays virker efter samme princip som cremen i de bedøvende kondomer; de hjælper med at nedsætte følsomheden i penis midlertidigt, så du kan opnå bedre udholdenhed. Vel at mærke uden at påvirkesexlysten eller kvaliteten af samlejet.   

Alt du skal gøre er at sprøjte et par sprøjt på din erektion og lade ingredienserne virke. Den anbefalede mængde kan variere alt efter hvilket mærke, du vælger, så læs altid instruktionen på pakken, inden du går i gang

Pjur Delay Spray

Penis Overtræk 

Et penis overtræk, også kaldet et penis sleeve, er et hylster du fører ned over penis, ligesom et kondom. Penis overtræk er bare tykkere end kondomer og det er derfor det hjælper med at nedsætte din følsomhed.

Penis overtræk kan samtidig med at din partner vil få ekstra stimulering, da mange penis overtræk har ekstra struktur i form af knopper og riller.

Sidst, men ikke mindst, kan penis overtræk få din penis til at føles længere og større. Hvor meget større du kan føles, afhænger af, hvilket penis overtræk, du vælger.

Lidl Extra Overtræk til Penis

Penisringe 

Også penisringe kan hjælpe dig til at holde længere og de kan endda hjælpe dig til en hårdere og mere fyldig erektion.

Penisringen fungerer ved, at du fører den ned over penis, så den sidder fast helt nede ved penisroden. Penisringen kan med fordel kombineres med et af de ovenstående produkter for et endnu bedre resultat.

Vi anbefaler særligt penisringe uden vibrator, da vibratoren gør ringen ekstra stimulerende og den derfor kan fremskynde sædafgangen.   

Ringo Penisring fra Screaming O
Alle Produkter

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.