Nedsat funktion – vibratorer til mænd

Hvis du har nedsat funktion, der påvirker din styrke og/eller bevægelighed, findes der flere forskellige hjælpemidler, der kan hjælpe dig med at bibeholde et godt sexliv. På denne side har vi har samlet de tre vibratorer, vi særligt anbefaler, hvis du som mand har nedsat funktion.

Se videoen om produkterne her, eller læs mere om produkterne og hvordan du bruger dem, nedenfor:

Fun Factory Cobra Libre

Alle de tre produkter, vi anbefaler her på siden, vil give dig en endnu bedre oplevelse, hvis du bruger dem sammen med en glidecreme. Vi anbefaler at du bruger en vandbaseret glidecreme, da de kan bruges sammen med alt sexlegetøj, ligesom vi også anbefaler, at du rengør dit sexlegetøj efter brug. Cobra Libre er et af vores allermest populære onaniprodukter til mænd, og den får stor ros for sin effektive stimulation og fordi den kan bruges håndfrit. Cobra gør nemlig alt arbejdet for dig, så du bare kan nyde. Alt du skal gøre er at føre penis ind i åbningen og trykke på de tre knapper på skaftet for at betjene vibrationerne.

Rev1000

Hvis du vil ha’ en anderledes onanioplevelse og ønsker et automatisk produkt, der lige som Cobra gør alt arbejdet for dig, bør du prøve Rev1000.

Den sikrer dig nemlig effektiv og alsidig stimulation ved at rotere og twiste sig omkring penis på 49 forskellige måder. De mange indstillingsmuligheder gør, at der med sikkerhed er en massage, der passer dig. 

Kombinationen af Rev1000s kraftige motor og det indvendige, bløde sleeve giver dig intens stimulation. Du bestemmer selv hvor hurtig og intens stimulationen skal være og du betjener nemt og let Rev1000 via knapperne i håndtaget. Og så kan du ellers bare fokusere på at nyde oplevelsen.  

Bodywand Original

Du kender måske Magic Wands som et sexlegetøj til kvinder, men mænd kan også opnå stor nydelse med den kraftige massage stav. Sinful Magic Wand Vibrator er en af de kraftigste vibratorer på markeder så du kan både bruge den til at udforske kroppens erogene zoner, f.eks. penishoved og mellemkød, og til kropsmassage. Magic wand har den fordel, at den tilsluttes stikkontakten så du kan nyde den lige så længe du har lyst til og brug for, hvilket gør den særligt god hvis du har nedsat følsomhed. Den har også trinløse vibrationer, så du nemt kan finde den vibration, der passer dig bedst, uanset om du er til kraftige eller milde vibrationer.Hvis du har problemer med at få udløsning, kan det muligvis hjælpe dig, at du stimulere det følsomme område på undersiden af penishovedet, ved penisstrengen.

Alle Produkter

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.