Nedsat følsomhed – problemer med at få udløsning

Hvis du har nedsat følsomhed, f.eks. pga. sygdom og medicin, og det giver dig problemer med at få udløsning, er der flere gode sexhjælpemidler, der kan hjælpe dig med at bibeholde et godt sexliv.

Til alle tre nedenstående produkter, anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme, så du får den bedste oplevelse med produktet. Du kan evt. vælge en varmende glidecreme, der bedre kan mærkes på huden.

Bodywand Original Magic Wand

Et af de bedste produkter, hvis du har nedsat følsomhed, er Sinful Magic Wand Vibrator. Wand er et af markedets kraftigste massageapparater og dens trinløse vibrationer gør, at du kan finde den helt rigtige indstilling, der passer dig, uanset om du er til milde eller meget kraftige vibrationer.

Sinful Magic Wand kan bruges over hele kroppen så du har frihed til at udforske kroppens erogene zoner, f.eks. penishovedet og mellemkødet.Den kan også bruges til kropsmassage og fordi den tilsluttes stikkontakten, kan du nyde vibratoren lige så længe du har lyst til eller brug for.

Vi anbefaler, at du bruger Magic Wand til at stimulere det følsomme område på undersiden af penishovedet, ved penisstrengen, hvis du har problemer med at få udløsning, da det kan hjælpe dig til udløsning.

Nexus Glide

En alternativ løsning kan være at stimulere prostata så du kan opnå prostata orgasme. Det er en anden form for orgasme, end ved stimulation af penis, og denne form for orgasme opleves af mange som en dybere og mere intens orgasme.

Til stimulation af prostata anbefaler vi særligt Nexus Glide Prostata Stimulator, der er udformet særligt til at stimulere prostata og mellemkødet.

Det hårde materiale samt det lille håndtag gør det nemt at målrette stimulationen, og dit mellemkød bliver masseret af en lille kugle, når du bevæger vibratoren.

Med en diameter på 3 cm. på det bredeste sted, er den særligt velegnet til dig, der har lidt eller ingen erfaring med anal stimulation.

G-Ki Justerbar Vibrator

Ønsker du i stedet en prostata stimulator med vibrator, er G-Ki en mulighed. Den er oprindeligt lavet til at stimulere kvinders g-punkt, men fordi du selv har mulighed for at indstille krumningen på skaftet, er G-Ki også god rigtig til prostata stimulation.

Det smalle skaft er lavet i silikone og giver derfor en mere blød oplevelse, end Nexus Glide, og med en diameter på 3 cm får du en prostata vibrator, der ikke er alt for fyldig.

Alle Produkter