Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Prostataproblemer

Prostataproblemer er noget, der hvert år rammer mange mænd og påvirker deres sexliv. Faktisk anslås det, at 40-50 % af mænd i 50 års alderen oplever prostataproblemer, mens op mod 70 % af mænd i 70 års alderen oplever problemerne. Også yngre mænd rammes af prostataproblemer: blandt mænd i 30 års alderen døjer ca. 10 % med problemer.

Hvad er prostataproblemer?

Prostataproblemer opstår, når mandens prostata er forstørret og det kan resultere i både rejsningsproblemer og vandladningsproblemer. Dermed kan det både påvirke mandens selvværd, sexlyst og livskvalitet. Flere ting kan resultere i forstørret prostata, det kan f.eks. komme helt naturligt, da prostata vokser hele livet igennem. Forstørrelsen kan også skyldes sygdom, f.eks. prostatitis (betændelse i prostata) eller prostatakræft og vi anbefaler derfor altid, at du bliver undersøgt af lægen, hvis du oplever prostataproblemer. Sidst, men ikke mindst, kan prostataforstørrelsen være betinget af siddestillende arbejde, stress samt indtag af kaffe, alkohol og tobak.

Hvordan kan man afhjælpe prostataproblemer?

Godartede prostataforstørrelser kan bl.a. afhjælpes igennem regelmæssig prostatamassage, der hjælper med at øge blodgennemstrømningen i prostata. Prostatamassage kan også hjælpe med at holde prostata sund, ligesom det kan give meget dybe, hel-krops orgasmer. Prostatamassagen kan både udføres af speciellæger eller den kan udføres ved hjælp af en prostata stimulator.

Ønsker du at bruge en prostata stimulator, anbefaler vi særligt dem fra Aneros, der er udviklet til at foretage effektiv og sikker prostatamassage. Aneros’ prostata stimulatorer har et anatomisk korrekt design, så du er sikret den bedst mulige stimulation af prostata. Uanset hvilken af deres prostata stimulatorer, du vælger, vil den også stimulere mellemkødet. I mellemkødet mødes de nerver, der styrer mandens rejsning, orgasme og udløsning og derfor er stimulation af dette område, gør din prostatamassage endnu mere effektiv.

Aneros’ prostata stimulatorer kan alle bruges håndfrit og det er ringmusklens sammentrækninger, der sørger for de masserende bevægelser. Bemærk: Aneros’ funktion er betinget af rigelige mængder glidecreme, da kroppen ikke producerer naturlige glidemidler bagtil. Af hensyn til hygiejnen anbefaler vi, at du rengør dig selv analt inden du bruger en prostata stimulator. Det kan f.eks. gøres ved brug af en Nexus Douche Analsprøjte Til Udskylning.

I det følgende beskriver vi de 3 Aneros stimulatorer, vi særligt anbefaler:

Prostata stimulatorer til mænd med prostataproblemer:

Aneros Helix Syn
Vores mest populære prostata stimulator er den Helix Syn, der både egner sig til mænd, der skal prøve prostata stimulation for første gange, samt mænd, der allerede har erfaring med prostata stimulation.
Med sine 2,5 cm. i spidsen (det bredeste punkt) og med 9,5 cm, der kan føres op, er Helix Syn en god mellemstørrelse prostata stimulator. Helix Syn har et solidt, indvendigt stel, der sikrer dig den fasthed, der er nødvendig under prostata massage. På ydersiden er den betrukket med silikone, der giver en blød og behagelig oplevelse med stimulatoren.

At denne stimulator kan give stor nydelse, udover at afhjælpe prostataproblemer, blev slået fast ved, at den 2013 vandt en pris for at være det bedste mandlige nydelsesprodukt.

Aneros SGX

Ønsker du i stedet en mindre prostata stimulator, kan du vælge Aneros SGX. SGX er den mindste i serien og skaftets udformning adskiller sig fra Helix Syn ved, at det bredeste punkt er midt på skaftet, i stedet for i spidsen.

Aneros SGX er 0,7-2,2 cm. bred og den kan føres 8,5 cm. op. Aneros SGX er fremstillet i hvid, medicinsk plast, der sikrer dig effektiv stimulation af prostata.

Den tap, der stimulerer mellemkødet er bredere og tykkere på SGX end på Helix Syn og SGX er derfor et godt valg, hvis du gerne vil ha’ større stimulation af mellemkødet.

Aneros Progasm

Hvis du allerede har erfaring med prostatamassage eller anal stimulation, eller hvis du ønsker en mere fyldig prostata stimulator, så er Aneros Progasm et godt valg.

Progasm er 3,3 cm bred på det bredeste sted og den kan føres 11 cm. op. Ligesom SGX er Progasm fremstillet i hvid medicinsk plast, der sikrer dig kraftig stimulation.

Progasm har to udvendige tapper, der hhv. stimulerer mellemkødet og det følsomme område bag anus.

Alle Produkter