Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Inkontinens

Hvis du døjer med inkontinens er det en god ide at lave bækkenbundsøvelser med bækkenbundskugler, da det vil styrke din bækkenbundsmuskulatur. Ved at træne bækkenbunden kan du også opnå øget følsomhed i skeden og få større sexlyst, så er der god grund til at begynde træningen.  

Je Joue Ami Bækkenbundskugler

Kuglerne virker ved at du fører dem op i skeden, hvor bækkenbundsmusklerne aktiveres i forsøget på at holde kuglerne på plads.

Der er mange ting, som man skal overveje, når man skal vælge bækkenbundskugler. Hvilke bækkenbundskugler, der passer dig, afhænger nemlig af hvor trænet din bækkenbund er. Som udgangspunkt kan man sige, at jo større kuglerne er, jo mindre de vejer og jo mere struktur der er i overfladen, jo nemmere er de at holde på plads.

Vil du have mere udfordring, skal du derfor vælge mindre kugler, der vejer mere og som evt. har en glat overflade.

Vi anbefaler særligt Ami bækkenbundskugler, hvis du lider af inkontinens, da sættet indeholder tre forskellige bækkenbundskugler. Dermed har du mulighed for at træne din bækkenbund op med forskellige vægte, og for at variere din træning.

Du kan træne din bækkenbund dagligt, hvis du har lyst, men det er ikke nødvendigt for at opnå en stærk og sund bækkenbund. Vi anbefaler, at du starter ud med at træne bækkenbunden et par gange om ugen, i et par minutter af gangen. Så kan du øge hyppigheden senere, hvis det føles naturligt for dig.

I videoen nedenfor kan du se Mathilde vise Ami bækkenbundskugler og høre mere om hvordan du bruger bækkenbundskuglerne:

Alle Produkter