Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Nedsat følsomhed – Magic Wand til kvinder

Hvis du har nedsat følsomhed pga. sygdom, medicin eller andet, findes der særligt én vibrator, der kan hjælpe dig til stor nydelse, så du kan bibeholde et godt sexliv: en Magic Wand vibrator. Læs om hvordan du kan bruge vibratoren, eller se videoen med Mathilde her:

Fairy Original

Fairy Original Magic Wand, der er en af markedets mest kraftfulde Magic Wands. Med den er du sikker på at kunne få stor nydelse, uanset om du ønsker intens eller blid stimulation. Du justerer nemt og hurtigt de trådløse vibrationer ved at dreje på det lille hjul, er sidder på vibratorens skaft.

Det gode ved Magic Wands er bl.a., at de både kan bruges til intim massage og til kropsmassage, f.eks. som forspil til en erotisk aften. Gå på opdagelse med den og udforsk alle dine erogene zoner så du får hele kroppen med. Hvis direkte klitoris stimulation er for intenst for dig, kan du med fordel stimulere de erogene zoner omkring klitoris og anus.

Du kan nyde de dejlige vibrationer lige så længe du har lyst til og brug for, da Fairy tilsluttes stikkontakten. Og hvis du vil ha’ endnu mere ud af Fairys kraftige vibrationer, fås der tilbehør til den, så den kan bruges som rabbit vibrator eller g-punkts vibrator.

Fairy får 5 ud af 5 stjerner i vores kunders produktanmeldelser og den er så effektiv, at der næsten er orgasmegaranti med den. Vi anbefaler, at du bruger alle Fairy Magic Wand sammen med en vandbaseret glidecreme, så du får den bedste oplevelse med vibratoren. Vælg evt. en glidecreme som Intimate Organics Melt, der har en varmende effekt, der gør, at du bedre kan mærke glidecremen på huden.

Alle Produkter